• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ωδή στο ακυρωμένο διαβατήριο (RIP)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Καλορίζικο το νέο διαβατήριο με το σκληρό εξώφυλλο και την νέα φωτογραφία.

Εγώ πάλι που δεν κάνω τόόόόσα ταξίδια έχω ελάχιστες σφραγίδες και βίζες στο δικό μου διαβατήριο. Όμως φουσκώνω από υπερηφάνεια όταν το ξεφυλλίζω και τις βλέπω διασκορπισμένες ανάμεσα στις σελίδες του. Πολύ πικραίνομαι λοιπόν όταν πρέπει να το αλλάξω.

• Like
Reactions: GTS

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ πικραίνομαι οικονομικά που πάλι πρέπει να αλλάξω διαβατήριο. Είναι τραγικό αυτό το θέμα με τη μη δυνατότητα πρόσθεσης σελίδων: το προηγούμενο διαβατήριό μου είχε 1,5 χρόνο ισχύ αλλά πήγε άπατο επειδή γέμισε. Αυτό που μου έδωσαν ως αντικατάσταση (με ημερομηνία λήξης την παλιά!) σε ένα ταξιδάκι που κάνω στην Αφρική ήδη αχρήστεψε 16 από τις 26 ωφέλιμες σελίδες, συν κάτι Λ.Αμερικές, σχεδόν δεν έχει μείνει σελίδα... Οπότε θα πρέπει πάλι να πληρώσω εισιτήριο για την Ελλάδα, παράβολα, για να μου δώσουν πάλι διαβατήριο, που πάλι θα λήγει μέσα στο 2011, ώστε να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα και να ξανα(μανα) βγάλω άλλο διαβατήριο.

Τραγικό. Οικονομικά, γραφειοκρατικά, από άποψης χρόνου, είναι χαζομάρα και βλακεία. Ας βάλουν περισσότερες σελίδες, ας εκδίδουν διαβατήρια στις πρεσβείες, ας τα κάνουν δεκαετούς διάρκειας, ας έχουν πάντα πενταετή διάρκεια τα προς αντικατάσταση (τι νόημα έχει να έχουν την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου; ), ας κάνουν κάτι αλλά δε γίνεται η έκδοση νέου διαβατηρίου κάθε φορά να στοιχίζει πιο πολύ από τα ταξίδια για τα οποία το βγάζεις. Νισάφι.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, 5 χρόνια ισχύ έχουν τα διαβατήρια;

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, 5 χρόνια ισχύ έχουν τα διαβατήρια;
nop

το δικό μου το πολωνικό είναι για 10 χρόνια κι κάνει γύρω στα 20 ευρώ το φοιτητικό (τα ακούει αυτά η Ελλάδα????)

εμένα ακομά, αν κι παρθένο:bleh:, περιμένει το πρώτο ταξίδι του, στην Ουκράνια τον αλλόν μήνα :clap::clap::clap:

στα παλιά, θα βρω σφραγίδες από Τσεχοσλοβακία, αλλά κι Γιουγκοσλάβια, αλλά κι βίζες Πολώνιας κι άλλα

πωωωωωω, δύο πράγματα μερεικές φορές μισώ στην ΕΕ
το ευρώ κι την συνθηκη Σενγκεν :p

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
GTS καταλαβαινω τον πονο σου που αποχωριζεσε το παληο γεματο θρυλικο διαβατηριο.
Σιγουρα παντα θα σου φερνει αναμνησεις οταν το ξετρυπωνεις απο ενα συρταρι.
Ετσι θα νιωσω και γω καποια στιγμη αμα παρω το κενο-αδειο καινουργιο.

Μερικες βιζες που εχει μεσα ειναι πολυ ομορφες λες να τις μεγενθυνω σε καδρακια??:roll:

GTS

Member
GTS καταλαβαινω τον πονο σου που αποχωριζεσε το παληο γεματο θρυλικο διαβατηριο.
Σιγουρα παντα θα σου φερνει αναμνησεις οταν το ξετρυπωνεις απο ενα συρταρι.
Ετσι θα νιωσω και γω καποια στιγμη αμα παρω το κενο-αδειο καινουργιο.

Μερικες βιζες που εχει μεσα ειναι πολυ ομορφες λες να τις μεγενθυνω σε καδρακια??:roll:
Να προσπαθήσεις να τις ξαναβάλεις στη θέση τους! :lol: Απλά είναι και κάποια μέρη που ίσως να μη ξαναβρεθούμε (για μένα π.χ. Μποτσουάνα) και αυτό είναι λίγο μελαγχολικό...

XRISTOS71

Member
Για τα παλιά σας διαβατήρια υπάρχει λύση !!!!
Κυκλοφόρησε ο Armani καινούργια ειδικά σάβανα για διαβατήρια σε διαφορα χρωματα και σχεδια ,προκειμενου να μην το εχετε πεταμένο μεσα σε ενα συρταρι .............

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλοριζικο φιλε Gts! Ευχομαι να το γεμισεις και αυτο με σφραγιδουλες απο ομορφες μακρινες και κυριως εξωτικες χωρες!

• Like
Reactions: GTS

GTS

Member
Χώρες στις οποίες σφραγίστηκε ο μακαρίτης-διαβατήριο:

ΗΠΑ, Αίγυπτος, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Ζάμπια, Ν. Αφρική, Σεϋχέλλες, ΗΑΕ, Μπαχρέιν, Ταϋλάνδη, Μαλαισία, Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Καμπότζη.

14 χώρες, αξέχαστα ταξίδια (εμ, εντάξει, το Μπαχρέιν δεν ήταν ακριβώς αξέχαστο, ήταν όμως stopover σε αξέχαστο ταξίδι).

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Χώρες στις οποίες σφραγίστηκε ο μακαρίτης-διαβατήριο:

ΗΠΑ, Αίγυπτος, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Ζάμπια, Ν. Αφρική, Σεϋχέλλες, ΗΑΕ, Μπαχρέιν, Ταϋλάνδη, Μαλαισία, Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Καμπότζη.

14 χώρες, αξέχαστα ταξίδια (εμ, εντάξει, το Μπαχρέιν δεν ήταν ακριβώς αξέχαστο, ήταν όμως stopover σε αξέχαστο ταξίδι).
Αυτο δεν ειναι διαβατηριο ειναι εικονισμα!!!!!!!!!!

Ευχομαι και το καινουργιο να γινει ανταξιο του παληου.
Καλα ταξιδια με μπολικες βιζες.......:airplane::airplane::airplane:

GTS

Member
Αυτο δεν ειναι διαβατηριο ειναι εικονισμα!!!!!!!!!!

Ευχομαι και το καινουργιο να γινει ανταξιο του παληου.
Καλα ταξιδια με μπολικες βιζες.......:airplane::airplane::airplane:
Θα πάρεις κι εσύ τις δικές σου τώρα, με την ολοσέλιδη της Ινδονησίας να κοσμεί το δικό διαβατήριο.....τυχεράκια!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Θα πάρεις κι εσύ τις δικές σου τώρα, με την ολοσέλιδη της Ινδονησίας να κοσμεί το δικό διαβατήριο.....τυχεράκια!
7 και νυχτωσε.........δεν κρατιεμε λεμεεεεεεεεε

Θελω viza με σταχτη απ`το μεραπι:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος