• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΨΑΧΝΩ ΧΩΡΑ...

Christos10

New Member
Ψάχνω κάποια χώρα που να είναι κυρίως φθηνή, ήρεμη να υπάρχουν δουλειές. και φθηνά σπίτια...
Θέλω να πάω εξωτερικό.........
Φτάνει να έχω ένα σπίτι και μια δουλειά..
Μπορεί κανείς να βοηθήσει με κατάλληλες πληροφορίες, ή έστω να απευθυνθώ στα σωστά άτομα;
Είμαι 17

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το θέμα σηκώνει πολλή συζήτηση Χρήστο, και επειδή είσαι ανήλικος δε ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να δίνουμε τέτοιες συμβουλές. Γενικά πάντως, πες μας αν έχεις τελειώσει το σχολείο (ή τώρα θα πας τρίτη λυκείου και ενδιαφέρεσαι για αργότερα), αν σκοπεύεις να σπουδάσεις Ελλάδα (στην οποία περίπτωση θα σου μιλήσουμε για ευκαιρίες εξωτερικού που παρέχονται σε φοιτητές) κλπ.
Σε κάθε περίπτωση, και σε συνεννόηση με τους γονείς σου, ρίξε μια ματιά σ'αυτό, σου παρέχει μια καλή δυνατότητα να πάρεις μια γεύση από δουλειά σε εξωτερικό:

E 18-30 Your First EURES Job | Diorismos.GR

Christos1982

Member
Επόμενο Ταξίδι
Los Angeles- L.V - San Fr
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΛΑΣΚΑ
Συνονοματε, πρωτα απ ολα σε αυτη την ηλικια που εισαι, δε μπορεις να πας πουθενα και επισης πουθενα στο εξωτερικο να δουλεψεις..εισαι ανηλικος...
Δεν ξερω αν αυτη η ταση φυγης που σε διακατεχει προερχεται απο την ηλικια ή απο καποιους αλλους παραγοντες (οικονομικους, οικογενειακους), αλλα καλο ειναι να το δαμασεις λιγο γιατι η φυγη δεν ειναι λυση...αλλα μπορει να σε φερει σε ακομα ποιο δυσκολη κατασταση (αν θεωρεις οτι εισαι τωρα σε δυσκολη θεση). Και αντε και εμεις απο δω περα σου πουμε ποια ειναι φτηνη χωρα και με δουλειες -που φτηνη χωρα σημαινει και φτηνη δουλεια- τι θα γινει θα πας εκει και θα βρεις δουλεια;;; Δε νομιζω...να ειναι τοσο ευκολο οσο και να μοιαζει ευκολο στα λογια.....και επισης με τι εφοδια θα πας στα 17 σου;;;; Να πλενεις πιατα;;; Και δω στην ελλαδα εχει τετοιες δουλειες......δεν χρειαζεται να ξενιτευτεις...Για μενα ξανασκεψου το και εξαντλησε ολα τα περιθωρια αντοχης που εχεις στην πατριδα σου....

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Χρήστο, επειδή δεν βοηθάει, να είμαστε αρνητικοί και αποτρεπτικοί μαζί σου, νομίζω το καλύτερο είναι να μας μιλήσεις πιο αναλυτικά για την κατάστασή σου αλλά και τις σκέψεις σου.
Όπως είπαν και άλλοι καλοπροαίρετοι φίλοι εδώ, το νεαρό της ηλικίας, είναι η βασική διαφορά σου απ' όλους τους ονειροπόλους που έχουν στο μυαλό τους τη φυγή, είτε την πραγματοποιήσουν, είτε όχι.
Πρέπει να μιλήσεις και όποιος έχει διάθεση, άποψη και χρόνο, να σου απαντήσει:):):)

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Ωραία. Εγω σου λέω ότι καλη χώρα είναι η Γερμανία. Έχει καλούς μισθούς, πολυ καλο σύστημα υγείας, πολυ καλα πανεπιστήμια, πολλές ευκαιρίες εργασίας και οι πόλεις της θεωρούνται απο τις καλύτερες για να ζει κανείς στην Ευρώπη. Εχει ωραίες γυναίκες, ωραίες μπύρες, εξαιρετικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, πολλούς χώρους αναψυχής, δεν έχει εγκληματικότητα, το σουπερμάρκετ είναι φθηνό. Θα πας; Με τι εφόδια; Με ένα απολυτήριο λυκείου; Αν θες να κάνεις κάποια δουλειά του ποδαριού κάτσε στην Ελλάδα, εδω αυτοι που δουλεύουν μεροκαματο περνάνε πολυ καλύτερα απο ότι σε άλλες χώρες.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom