paefstra
Member
Γιατί έτσι; Τόσο λίγη φωτογένεια έχεις;Κι απο όσες χώρες έχω επισκφθεί, ζήτημα να υπάρχουν 5 φωτο με εμένα μέσα...
Γιατί έτσι; Τόσο λίγη φωτογένεια έχεις;Κι απο όσες χώρες έχω επισκφθεί, ζήτημα να υπάρχουν 5 φωτο με εμένα μέσα...
Μήπως δεν το διατύπωσα καλά.... ειδικά για το κάμπινγκ και την κοπέλα μιλάω απο θέμα ασφάλειας (που κάθε μέρα συμβαίνουν διάφορα άσχημα αλλά τελικά πολύ εύκολα δίνουμε συμβουλές που μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες για κάποιους ανθρώπους).... σε καμία περίπτωση δεν έχω θέμα με το να επιλέξει κάποιος να πάει μόνος του διακοπές ... δεν μου πέφτει λόγος άλλωστε το τι προτιμάει ο καθενας μας.... θεωρώ καλό όμως να ακούγεται και η άποψη ότι και η παρέα δεν είναι τόσο δύσκολο θέμα στις διακοπές.....Και επειδη το topic theme is χωρις γκρουπ ?? ναι .. χωρις παρεα que pasa ???!?? και επειδη απο οτι φαινεται δε σου αρεσουν οι προτροπες που δινει τοσος κοσμος που εχει εμπειρια απο μοναχικες διακοπες τοτε μαλλον βρισκεσαι σε λαθος τοπικ ..
Ας μιλήσουμε φιλολογικά. Εσύ δηλαδή τί κινδύνους βλέπεις στο να πάει μια κοπέλα μόνη της διακοπές σε camping ή οπουδήποτε αλλού;Μήπως δεν το διατύπωσα καλά.... ειδικά για το κάμπινγκ και την κοπέλα μιλάω απο θέμα ασφάλειας (που κάθε μέρα συμβαίνουν διάφορα άσχημα αλλά τελικά πολύ εύκολα δίνουμε συμβουλές που μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες για κάποιους ανθρώπους).... σε καμία περίπτωση δεν έχω θέμα με το να επιλέξει κάποιος να πάει μόνος του διακοπές ... δεν μου πέφτει λόγος άλλωστε το τι προτιμάει ο καθενας μας.... θεωρώ καλό όμως να ακούγεται και η άποψη ότι και η παρέα δεν είναι τόσο δύσκολο θέμα στις διακοπες.....
Για υποτιθέμενους κινδύνους λοιπόν είσαι ενάντια στις μοναχικές διακοπές για γυναίκες ;;;Δεν μπορώ να το γνωρίζω.... ελπίζω κανέναν.... όμως ο κίνδυνος δεν είναι κάτι που γνωρίζουμε απο πριν ή που μας προειδοποιεί... γιαυτό και δεν θα ήμουν τόσο άνετη να δώσω τέτοια συμβουλή...
Φένια δεν είμαι ανεπηρέαστη απο την πραγματικότητα που ζούμε.... και πολύ περισσότερο όταν κάποιος έχει κι άσχημη εμπειρία ίσως είναι περισσότερο επιφυλακτικός...Για υποτιθέμενους κινδύνους λοιπόν είσαι ενάντια στις μοναχικές διακοπές για γυναίκες ;;;
Μακάρι η κόρη μου στα 18 της να'χει την ωρημότητα να πάρει ένα σακίδιο και να αλωνίσει τη γη, να στο πω κι έτσι.Φένια δεν είμαι ανεπηρέαστη απο την πραγματικότητα που ζούμε.... και πολύ περισσότερο όταν κάποιος έχει κι άσχημη εμπειρία ίσως είναι περισσότερο επιφυλακτικός...
εσύ θα μπορούσες δηλ να πεις εύκολα σε μία κοπέλα ... "ναι πήγαινε μόνη σου διακοπές...";;