σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου για τις ευχές σας...
ΑΝΕΛ,μου έφτιαξες τη διάθεση με το τραγουδάκι που μου έβαλες και το άκουσα πρωι-πρωι
meli ,να τον σουβλισεις τον αστακό και να κάνεις πάντα τέτοιες ωραιες υπερβάσεις...
ιοnna, το μπουκέτο σου μου θύμισε ότι μπαινει η άνοιξη ,και μου ήρθε ένα κύμα θετικής ενέργειας....
Ντίνα,ευχαριστώ και σου έυχομαι τα καλύτερα για το φετινό Πάσχα που ξέρω ότι για σένα είναι ιδιαιτερο....
Πανδώρα μου ,σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να τα πουμε κάποια φορά και από κοντά..
Δήμο ,καλό ταξίδι και καλά να περάσεις στη Γαλλιά(που είναι σιγουρο δηλαδή)
Rethimno εύχομαι και σε σένα να σου κάτσει η Ανδαλουσια και ότι άλλο επιθυμεις...
Vario,σε ευχαριστώ να χεις πάντα διάθεση για όμορφα μακρινά ταξίδια σε ονειρεμενους τοπους και να τα πραγματοποιήσεις....
Bahari, το αποφθευγμα που έχεις στην υπογραφή σου το βρισκω καταπληκτικό ...τόσο απλο νόημα που κρύβει τόση ουσια....
Ρενάτα ,να χεις πάντα αυτή τη "φευγάτη"και κεφάτη διάθεση και να μας ανοιγεις παντα την πόρτα στην Ασια με το δικό σου ιδιαιτερο τροπο
Ευαγγελια,πάντα κομψή και χαριτωμένη στους δρομους της ευρώπης και όχι μόνο....
Varsa,σε ευχαριστώ σου ευχομαι ότι επιθυμεις και ελπίζω κάποια στιγμή να τα πουμε και από κοντά..
Θάνο,μερσι για τα ινδικά ...θα σε έχω υπ'οψιν όταν έρθει η ώρα...
να πω και γω με την σειρα μου χρονια πολλα στους συνονοματους συμφορουμιτες vaganto και getxowoman!!!
φιλια πολλα , να μας χαιρονται και παντα ταξιδια πολλαααααααααααα