XRISTOS71
Member
χιλιόχρονη να εισαι και παντα γερή
και κατι για την περίσταση
Last edited by a moderator:
Όχι που δεν θα έβρισκες γιαπωνέζικο βιντεάκι...τέλειο΄ σ΄ευχαριστώ !Pandora μου,
Χιλιόχρονη! Εύχομαι τα επόμενα γενέθλιά σου να τα γιορτάσεις στην Ιαπωνία.:love2:
Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!
Όχι βρε Σπύρο...και δεν ξέρουν τι χάνουν... Σ΄ευχαριστώωωΧρόνια πολλά στην Πανδώρα και στην Ιαπωνία γενικότερα! (δεν σε έχουν ανακηρύξει ακόμα εθνικό τους ήρωα?)
Φιλενάδααα σ΄ευχαριστώ :kiss:ΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!
χρόνια πολλα κοριτσάκι!!!:love2:
παρολίγο να μου ξεφύγει.
σ αγαπώ πολύ πνευματική μου......
να εισαι παντα κοντά μας!!
Μαράκι μου, σ΄ευχαριστώ για τι ευχές ! Θα πας πρώτα εσύ να μας ανοίξεις το δρόμο και να μας φέρεις και τις παραγγελίες, ε ?Pandora όλες οι ευχές του κόσμου μέσα από την καρδιά μου για να είσαι χιλιόχρονη και να πας με το καλό και γρήγορα στον αγαπημένο σου προορισμό!!!!
Φιλάκια σταυρωτά Ιωάννα μου ! Κι εγώ να σας χαίρομαι
:love1::love1::love1:
:love2::love2::love2:
Να σε χαιρόμαστε γλυκιά μου.
Για τα τρυφερά σου λόγια, ευχαριστώ κι εύχομαι σύντομα να τα πούμε και από κοντάχρόνια πολλά κι από μένα Πανδώρα...πάντα με υγεια με κέφι και αισιοδοξία
να σε χαιρομαστε και να τα κατοστίσεις
Καλέ μου Δήμο, σ΄ευχαριστώ πολύΝα τα εκατοστήσεις
Καπετάνιε μου, σ΄ευχαριστώ, πάντα καλοτάξιδοι να είμαστεΠανδώρα Χρόνια Πολλά, Υγεία και Ευτυχία
Ελενάκι μου. για τα γλυκά σου λόγια ευχαριστώ από καρδιάς Ανταποδίδω με πολλή αγάπη τις ευχέςστην πανδωρα με τα πολυ πρωτοτυπα κ ενδιαφεροντα θεματα που ανοιγει συνεχεια χρονια πολλααααααααα...να σε χαιρεται η οικογενεια σου, να εισαι παντα γερη, ευτυχισμενη κ τυχερη....
Αχ, ξενητεμένο και αγαπημένο κορίτσι μας, για τα ξεχωριστά σου λόγια...3 ταψιά μελομακάρονα θα σου φτιάξω και θα σε περιμένω στο αεροδρόμιο ...έλα εσύ και μη σε μέλλει...Χρονια Πολλα σε ενα απο τα πιο γλυκα μελη του φορουμ μας! Happy Birthday Pandora!
Χρήστο μου δεν έχω λόγια...για τις ευχές και για τη γιαγιά-ντουμάν,πολύ σ΄ευχαριστώχιλιόχρονη να εισαι και παντα γερή
Ρεθυμνάκι αγαπημένο, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύΧαρουμενα γενεθλια καλη μου φιλη......ευτιχισμενη, πολυχρονη, με πολλα και ευχαριστα ταξιδια
Με συγκινείς vario ! Σ΄ευχαριστώ...έχεις όλες μου τις ευχές και την αγάπη μου, πάνταΑγαπημένη Pandora ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κική μου ξεχωριστή και αγαπημένη....στη πιο γλυκια , ευγενικη και όμορφη του φορουμ
ευχομαι ολοψυχα χρονια πολλα , χαρουμενα και δημιουργικα
και συντομα στην Ιαπωνια
Σ΄ευχαριστώ maris-lou μου..αχ σε σπίτια με μωσαϊκά, φιλενάδαΨαρακι εισαι...πουλακι μου;
χρονια πολλα!!!
Σ΄ευχαριστώ πολύ Ευάκι μου, γιάντα θα΄ρθω στην Κρήτη, να τα πούμε και από κοντάχρονια πολλα και καλα και απο μενα πανδωρα!!!!!πολυχρονη!!!!και "εντοιχισμενη"......
maira, καλή μου φίλη, σ΄ευχαριστώ πολύΧρόνια πολλά Πανδώρα! Πάντα καλότυχη και καλοτάξιδη