Ivanna Petrovna
Member
Christmas by night στην Ιερουσαλήμ...full of stars... κι ευχές για θεία φώτιση σε όλο τον κόσμο
Eυχαριστώ πολύ Κάπτεν .....Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλά ταξίδιαΚατά πρώτον Χρόνια Πολλά στη Rethimno για την ονομαστική της γιορτή σήμερα.
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλη την παρέα
Χρόνια πολλά και σε σένα.Christmas by night στην Ιερουσαλήμ...full of stars... κι ευχές για θεία φώτιση σε όλο τον κόσμο
View attachment 136777
Μάκη περιμένουμε τις φωτογραφίες.Χρόνια πολλά και από εμένα από το πανέμορφο Στρασβούργο.θα προσπαθήσω το βράδυ να ανεβασω φωτός.
χρονια πολλα και να τα ζεις οπως εσυ ξερεις..Eυχαριστώ πολύ Κάπτεν .....Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλά ταξίδια
Ευχαριστούμε Ελευθερία...χρόνια πολλά στα παιδιά του φόρουμ που γιορτάζουν σήμερα και ιδιαίτερα στο φίλο μου dik-07 Πολύχρονος Χρήστο να χαίρεσαι τις γυναίκες σου.Φιλιά στη Γιώταχρονια πολλα και να τα ζεις οπως εσυ ξερεις..
Να σαι καλά Εύη. Τις θερμότερες ευχές μας σε εσενα και την οικογένεια σου.Ευχαριστούμε Ελευθερία...χρόνια πολλά στα παιδιά του φόρουμ που γιορτάζουν σήμερα και ιδιαίτερα στο φίλο μου dik-07 Πολύχρονος Χρήστο να χαίρεσαι τις γυναίκες σου.Φιλιά στη Γιώτα