dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Χρόνια καλά και πολλά καρφίτσα μας (εγώ δεν πρόλαβα την ημέρα αλλά το κέρασμα δεν το χάνω ε? το χάνω?)
Ευχαριστω πολυ....και βεβαια το κερασμα ισχυει!(να παμε στην Αιγυπτο να σε κερασω μεχαλαμπιγια,να δουμε και τον Τακη... )Χρόνια καλά και πολλά καρφίτσα μας (εγώ δεν πρόλαβα την ημέρα αλλά το κέρασμα δεν το χάνω ε? το χάνω?)
Αν και κάτι μου λέει ότι αυτή η μεχαλαμπίγια δεν διαθετει αλκοολ, η πρόταση δεκτή. Να πάρουμε και την Vario όμως. Να της δώσουμε την ευκαιρία της κακομοίρας να τον ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά και επί προσωπικού.Ευχαριστω πολυ....και βεβαια το κερασμα ισχυει!(να παμε στην Αιγυπτο να σε κερασω μεχαλαμπιγια,να δουμε και τον Τακη... )
.....καλυτερα να μην εχει αλκοολ...γιατι αμα θολωσει το ματι της Vario,δεν θα ξερουμε απο που να φυγουμε....Αν και κάτι μου λέει ότι αυτή η μεχαλαμπίγια δεν διαθετει αλκοολ, η πρόταση δεκτή. Να πάρουμε και την Vario όμως. Να της δώσουμε την ευκαιρία της κακομοίρας να τον ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά και επί προσωπικού.
Ωχ... σύρμα, η Vario κρυφάκουγε....
Ποιά χώρα προτείνεις?
Ευχαριστωωωω.....παμε να φαμε μουχαλεμπια στη Συρια...ουπς,αυτην την "διελυσαν" αλλοιKαρφιτσαααα!!! Χρονια πολλα και καλα!!!
Οχι ρε παιδια Αιγυπτο, παμε να "διαλυσουμε" αλλη χωρα τωρα!!