• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χρόνια πολλά, ευχές, κατάρες, κλπ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φένια, θα με πάρεις μαζί σου στο Λονδίνο; (ναι, το ξαναλέω, θέλω να πάω 2η φορά στο Λονδινάκι)
Αν και είσαι ειδική στο London-lonely-travelling, το έχω μετανιώσει που θα πάω μόνη, ψήνεσαι; :) :) :)

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αν και είσαι ειδική στο London-lonely-travelling, το έχω μετανιώσει που θα πάω μόνη, ψήνεσαι; :) :) :)
Αν ήμουν οικονομικά καλά, θα είχα ήδη πάει 100%! Πάντως ειλικρινά είναι τέλεια να είσαι μόνος, μη σε προϊδεάζει αρνητικά. Νομίζω ότι ένας λόγος που πέρασα τόσο καλά είναι αυτός. Οκ μετά το θέατρο θες να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου και γενικά σου λείπει η κουβέντα, να πιεις μια μπύρα ή οτιδήποτε αλλά από την άλλη γλιτώνεις την καταπίεση (που ο ίδιος επιβάλλεις στον εαυτό σου, μην παρεξηγούμαστε). Αν είσαι υπερκοινωνικός, ίσως έχεις πρόβλημα αλλά σκέψου και το ενδεχόμενο να γνωρίσεις εκεί Λονδρέζους :) (το λέω και θα το λέω συνέχεια, συμπαθητικοί κι ευγενέστατοι)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Buona Befana a tutti :) :) :)

panpan

Member
Γιάννης, Τζαννής, Τζανής, Γιαννιός, Γιάννος, Γιάνναρος, Γιανναράς, Γιάνγκος, Γιανγκούλας, Γιαννάκης, Γιάγκος, Ζαννέτος, Ζαννέτα, Ζανέτ, Ιωάννης, Ιωάννα, Ιβάνα, Βάνα, Βάννα, Πρόδρομος, Προδρομάκης, Μάκης, Προδρομία, Γιάννα, Γιαννούλα, Γιανγκούλα, Γιανκούλα

ολοι αυτοι γιορταζουν,χρονια τους πολλα

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες και στις Γιαννούλες του φόρουμ!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα
και όσους γιόρταζαν εχτές

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
και από μένα χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθές και γιορτάζουν σήμερα!! Τισ καλύτερες ευχές μου...

Γιάννης, Τζαννής, Τζανής, Γιαννιός, Γιάννος, Γιάνναρος, Γιανναράς, Γιάνγκος, Γιανγκούλας, Γιαννάκης, Γιάγκος, Ζαννέτος, Ζαννέτα, Ζανέτ, Ιωάννης, Ιωάννα, Ιβάνα, Βάνα, Βάννα, Πρόδρομος, Προδρομάκης, Μάκης, Προδρομία, Γιάννα, Γιαννούλα, Γιανγκούλα, Γιανκούλα
ευχαριστώ πολύ!!!! Η αλήθεια είναι ότι γιορτάζω τον Αγ. Ιωάννη το καλοκαιρι (για την ακρίβεια 7/7, επειδή είμαι με το παλιό)

Όμως, σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να γιορτάζω και σημερινή μέρα, αφού από τότε που ζω στην Ελλάδα δέχομαι ευχές κάθε χρόνο.....χμ.....διπλές ευχές, διπλα δώρα....:xmas_mrgreen:

Άλλωστε, σήμερα γιορτάζω Χριστούγεννα, και σας στέλνω ευχές στην γλώσσα μου- Христос се роди, мир божији!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα και σε όσους γιόρταζαν χθες!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Σημερα γιορταζει και η Ιωάννα μας ( Καραγιάννη )
Χρόνια πολλά , χαρουμενα και ευτυχισμενα και με πολλά ταξιδια σε "περιέργα"μέρη ....

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Xρόνια πολλά...

κι'ευτυχισμένα, σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα, σε όσους γιόρταζαν χθες..., και σε όσους έχω ξεχάσει να ευχηθώ εδώ και καιρό...
Α...και καλή χρονιά σε όλους μας!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος