Αν ήμουν οικονομικά καλά, θα είχα ήδη πάει 100%! Πάντως ειλικρινά είναι τέλεια να είσαι μόνος, μη σε προϊδεάζει αρνητικά. Νομίζω ότι ένας λόγος που πέρασα τόσο καλά είναι αυτός. Οκ μετά το θέατρο θες να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου και γενικά σου λείπει η κουβέντα, να πιεις μια μπύρα ή οτιδήποτε αλλά από την άλλη γλιτώνεις την καταπίεση (που ο ίδιος επιβάλλεις στον εαυτό σου, μην παρεξηγούμαστε). Αν είσαι υπερκοινωνικός, ίσως έχεις πρόβλημα αλλά σκέψου και το ενδεχόμενο να γνωρίσεις εκεί Λονδρέζους (το λέω και θα το λέω συνέχεια, συμπαθητικοί κι ευγενέστατοι)Αν και είσαι ειδική στο London-lonely-travelling, το έχω μετανιώσει που θα πάω μόνη, ψήνεσαι;
ευχαριστώ πολύ!!!! Η αλήθεια είναι ότι γιορτάζω τον Αγ. Ιωάννη το καλοκαιρι (για την ακρίβεια 7/7, επειδή είμαι με το παλιό)Γιάννης, Τζαννής, Τζανής, Γιαννιός, Γιάννος, Γιάνναρος, Γιανναράς, Γιάνγκος, Γιανγκούλας, Γιαννάκης, Γιάγκος, Ζαννέτος, Ζαννέτα, Ζανέτ, Ιωάννης, Ιωάννα, Ιβάνα, Βάνα, Βάννα, Πρόδρομος, Προδρομάκης, Μάκης, Προδρομία, Γιάννα, Γιαννούλα, Γιανγκούλα, Γιανκούλα