6 Δεκεμβρίου 2011 #3.025 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Χρονια πολλα σε Traveller ,Glosoli και σε ολους τους Νικους -Νικες-Νικολετες.
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.026 galat Member Μηνύματα 851 Likes 2.126 Επόμενο Ταξίδι ... Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Traveller, Glosoli Χρόνια Πολλά.
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.027 XRISTOS71 Member Μηνύματα 3.388 Likes 1.500 Στην γλυκιά Loca Corazon εύχομαι να είναι χιλιόχρονη υγιείς και πολυταξιδεμένη με ενα αγαπημένο τραγούδι ΥΓ. Και να έχει και πολύ υπομονή ......... Last edited by a moderator: 6 Οκτωβρίου 2013
Στην γλυκιά Loca Corazon εύχομαι να είναι χιλιόχρονη υγιείς και πολυταξιδεμένη με ενα αγαπημένο τραγούδι ΥΓ. Και να έχει και πολύ υπομονή .........
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.028 XRISTOS71 Member Μηνύματα 3.388 Likes 1.500 Χρόνια πολλά στο Glosoli και σε όλους και όλες που γιαρτάζουν σήμερα .. Ειδικά στον κολλητό μου τον Νικόλα( traveller ) εύχομαι να είναι υγιείς και να κάνει πάντα αυτό που θέλει . Αφιερώνω και σε αυτόν ένα ωραίο video που ξέρω πως θα του αρέσει Last edited by a moderator: 6 Οκτωβρίου 2013
Χρόνια πολλά στο Glosoli και σε όλους και όλες που γιαρτάζουν σήμερα .. Ειδικά στον κολλητό μου τον Νικόλα( traveller ) εύχομαι να είναι υγιείς και να κάνει πάντα αυτό που θέλει . Αφιερώνω και σε αυτόν ένα ωραίο video που ξέρω πως θα του αρέσει
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.029 galat Member Μηνύματα 851 Likes 2.126 Επόμενο Ταξίδι ... Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Loca Corazon, συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα παραπάνω, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχεις γεννέθλια. Νάσαι καλά, χρόνια πολλά.
Loca Corazon, συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα παραπάνω, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχεις γεννέθλια. Νάσαι καλά, χρόνια πολλά.
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.030 pigi_dikaiou Member Μηνύματα 550 Likes 521 Επόμενο Ταξίδι ...... Ταξίδι-Όνειρο Αγιο Ορος Loca τις ευχες μου εις διπλουν!!!!μιας και σημερα εχεις διπλες τις γιορτες και τις χαρες!!!Να περνας καλα και..... ευχες πολλες για ακομα ωραιοτερα ταξιδια
Loca τις ευχες μου εις διπλουν!!!!μιας και σημερα εχεις διπλες τις γιορτες και τις χαρες!!!Να περνας καλα και..... ευχες πολλες για ακομα ωραιοτερα ταξιδια
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.031 elenara88 Member Μηνύματα 1.788 Likes 1.815 Επόμενο Ταξίδι Πορτογαλία Ταξίδι-Όνειρο Ανταρκτική, Περού, Ινδία χρονια πολλα σ ολους τους εορταζοντες!!! Glosolaki πολυχρονος, σε χασαμε...
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.032 Loca Corazon Member Μηνύματα 106 Likes 41 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία και στους υπόλοιπους εορτάζοντες, να περάσουν όμορφα σήμερα!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία και στους υπόλοιπους εορτάζοντες, να περάσουν όμορφα σήμερα!
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.033 LULLU Member Μηνύματα 3.595 Likes 8.124 Επόμενο Ταξίδι το ψαχνω.... Ταξίδι-Όνειρο Νιγηρας-Μαλι χρονια πολλα στους Νικους και Νικολετες ..
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.034 Spyros-007 Member Μηνύματα 756 Likes 1.815 Επόμενο Ταξίδι Δεν ξέρω ... Ταξίδι-Όνειρο Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη Χιλιόχρονη Loca Corazon ! Χρόνια πολλά σε Νίκους και Νικολέτες !
6 Δεκεμβρίου 2011 #3.035 deka Member Μηνύματα 471 Likes 347 Επόμενο Ταξίδι Mama Africa Ταξίδι-Όνειρο Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Να είστε γεροί, δυνατοί και καλοτάξιδοι!!!