Αχ, πού να πάρω τα πόδια μου, γέρος άνθρωπος.... Λίγο η μέση, λίγο τ' αρθριτικά, λίγο η πίεση, όλα από λίγο κάνουν ένα πολύ πολύ.
Νά' στε καλά παιδιά μου, ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ο Θεός (ή ο Βούδας, ή ο Αλλάχ, ή ...) να δώσει να φτάσετε κι εσείς τα διπλά μου χρόνια, να μου κάνετε παρέα στα (τότε) διαπλανητικά ταξίδια μου. Διαστημόπλοιο θα ναυλώσουμε!
Babadumaκο μας γλυκέ...
όπως βλέπω το άβαταρ σου έχει αρχίσει να δείχνει επικίνδυνα νέο μπροστά σου!
Λίγο η μέση, λίγο τ' αρθριτικά, λίγο η πίεση, όλα από λίγο κάνουν ένα πολύ πολύ... Μήπως η καλύτερη ευχή είναι να πηδήξεις μέσα στη μαγική μαρμίτα και να βγεις ανανεωμένος και 18χρονος (άντε... για να δεις τι καλή που είμαι) και κροίσος για να συνεχίσεις με νέο κουράγιο και δύναμη τα ταξίδια και να κατακτήσεις όλες τις απάτητες (λέμε τώρα...) γωνιές του πλανήτη;
Σου εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, ό,τι μα ό,τι επιθυμείς!!!!!!!!!!!!
Δημητρουλα Δημητρουλα χρονια πολλα και καλα ..με υγεια ,αγαπη,πολλα ΚΤΕΛ και πολλες ποδηλαταδες!!!Να σε χαιρεται ο Γκιουλης σου.
Χρονια Πολλα σε ολους τους Μητσακλες -Μητσακλαινες του φορουμ!
Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα σε Δήμητρες και Δημητρήδες και κυρίως στη Δημητρούλα μας dim kyr! Ευτυχισμένη Πολυταξιδεμένη και Χαρούμενη με το Γκιούλι αγκαλιά