• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χρόνια πολλά, ευχές, κατάρες, κλπ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
χρόνια πολλά και απο μένα..:)
και η γυναίκα μου επίσης ζυγός και κάνοντας λογοπαίγνιο να πω ότι όλοι οι παντρεμένοι είναι ζυγοί και σαν αριθμός αλλά και υπο τον ζυγό, υποζύγια δηλαδή....:D
Χρόνια πολλά και στους Κυριάκους-κούλες ..δεν ξέρω έχουμε κανένα :)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Χρόνια πολλά και στους Κυριάκους-κούλες ..δεν ξέρω έχουμε κανένα :)
Οι Κυριάκοι και οι Κυριακούλες συνήθως γιορτάζουν της Αγίας Κυριακής στις 7/7 :D

XRISTOS71

Member
τι με βαζεις να κάνω Ρένα ????????? εχε χάρη που σε αγαπάω
λοιπον έχουμε και λέμε ......

Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη
Ο δικός μου λέγετε Δέσποινα

Στοιχείο του είναι ο Αέρας
Γνωστός και ως αεράτος

Προτερήματα:Διπλωματικός, ρομαντικός, κοινωνικός, ιδεαλιστής
ευχαριστώ δεν ήταν ανάγκη !!!

Μειονεκτήματα:Αφελής, ερωτύλος, φιλάρεσκος, αναποφάσιστος
Ερωτύλος ??? ποιος εγώ μάλλον για άλλον τα γράφει ,αναποφάσιστος ναι 100%

Κυρίαρχος Πλανήτης: Αφροδίτη
απο πλανήτη μόνο τον πλανητη ΑΕΚ του ΑΕΚfun ξερω !!!!

Ευαίσθητα σημεία σώματος: Νεφρά
με 4 lt νερό την μέρα το παλεύω μια χαρά

Χρώματα: Έντονο ροζ, βαθύ μπλε
Ροζ δεν φοράω γιατί οι ζηλιάρηδες φίλοι με ματιάζουν.
Μπλέ φυσικά είναι το αγαπημένο μου χρώμα

Διάσημοι Παρθένοι: Μπριζίτ Μπαρντό, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, Λουτσιάνο Παβαρόττι, Ντέμπορα Κερ, Μάργκαρετ Θάτσερ, Σκοτ Φιτζέρλαντ, Ελέονορ Ρούσβελτ, Χάρολντ Πίντερ, Ουίλιαμ Φόκνερ
Ηξερα και μια κοπέλα απο το σχολείο που ηταν Παρθένα αλλά δεν νομίζω να'ναι ακόμα !!!!!!.
Μόνο που εγω είπαμε είμαι ΖΥΓΟΣ !!!!!!!!!!!

Δυνατότητες Ανάπτυξης
Έχει την ικανότητα να συνδέεται με τους άλλους σε βάση ισοτιμίας και να θεωρεί τις ανάγκες των άλλων εξίσου σημαντικές με τις δικές του. Η αρμονία και η ισορροπία αναπτύσσονται τόσο εσωτερικά όσο και σε σχέση με τους άλλους.
πάντα κουβαλάω πολύμπριζο και usb stick για άμεση συνδεση στα 24 MB

Γενικά χαρακτηριστικά και Ψυχολογικές τάσεις
Κύρια χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι η ανάγκη του για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα και ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής του, ενώ αποστρέφεται τις διαμάχες. Έχει μια ιδιαίτερη δύναμη να ελκύει με την καλή του εμφάνιση, τους ευγενικούς του τρόπους, είναι κοινωνικός, διπλωμάτης και προσπαθεί να είναι όσο περισσότερο μπορεί ευχάριστος με τους άλλους. Έτσι με κάθε επαφή του κάνει εύκολα παρέες και φίλους ενώ συνήθως έχει ακόμα περισσότερους γνωστούς, όπου μπορούν σε πολλές περιστάσεις να του φανούν χρήσιμοι. Κατά βάση είναι άνθρωπος καλοπροαίρετος και θέλει να πιστεύει πως και οι άλλοι λειτουργούν σαν κι αυτόν, με αποτέλεσμα πολλές φορές να απογοητεύεται
Μάλλον θα αρχίσω να πηγαίνω σε ψυχολόγο

Φροντίζει ιδιαίτερα για την προσωπική του καλαισθησία, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου γύρω του και δεν μπορεί να ζήσει για πολύ καιρό σε ένα περιβάλλον που δεν υπάρχει αρμονία, επάρκεια και ομορφιά. Το αισθητικό του κριτήριο είναι αρκετά υψηλό και αυτό του δίνει ένα πολύ καλό γούστο, έχει καλλιτεχνικές ευαισθησίες, του αρέσουν τα όμορφα πράγματα και ξέρει να τα εκτιμάει ανάλογα. Έχει υψηλή αντίληψη και μαθαίνει γρήγορα, ενώ συχνά εμφανίζει τάσεις υπεροψίας και ματαιοδοξίας. Ο Ζυγός προορίζεται για την εξισορρόπηση των ανθρωπίνων σχέσεων, εφόσον υπάρχει μια ανωτερότητα ψυχής, διαφορετικά μπορεί να προκληθεί μεγάλη σύγχυση.

δεν το συζητάω κάν ,αυτά που γράφει και λίγα είναι ...........

Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης
Εχω όντως θείο Δικαστή τίποτα δεν μενει κρυμμένο τελικά άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβαζεις και άλλους του κατεβάζεις

Τα πιο πολλά προβλήματά του απορρέουν από τον ίδιο του τον εαυτό, επειδή δεν ακολουθεί τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει ο ίδιος.
Έχει μία περίεργη εξάρτηση από τις σχέσεις του με τους άλλους και δεν μπορεί εύκολα και για μεγάλο χρονικό διάστημα να μείνει μόνος του. Χρειάζεται συχνά δίπλα του ένα άτομο που να εκτιμάει την γνώμη του, για να τον ενισχύει και να τον συμβουλεύει. Η αστάθεια που τον χαρακτηρίζει, κουράζει πολλές φορές εκτός από τους γύρω του και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο υψηλός ιδεαλισμός που τον κατέχει, του αφαιρεί την αίσθηση της πρακτικότητας, με αποτέλεσμα να φαίνεται ιδιαίτερα επιφανειακός ή επιπόλαιος. Στην προσπάθειά του να έχει την αναγνώριση και την αποδοχή από τους άλλους, πολλές φορές δίνεται υπερβολικά
Αίσχος !!!!!!!!!Αλητεία!!!!!!!!!!!!!! Προδωσία !!!!!!!!!!! τι απαράδεκτα είναι αυτά που γράφουν !!! φτούσας μασκαράδες !!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ Ρενάτα για το μάθημα αυτογνωσίας ;)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Χρήστο μας εγώ δεν θα σε κουράσω όπως η Ρενάτα.

:birthday::birthday: Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Χρόνια πολλά, υγιή κι ευτυχισμένα κι από μένα στο Ρουμελιώτη Χρήστο μας και στη νεοαφιχθείσα στη live παρέα μας Joanna. Όλες μου οι ευχές σκαλοπάτια γα να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
χρονια πολλά Χρηστο , χαρουμενα και δημιουργικα !!
να εισαι παντα καλά και να χαιρεσαι την οικογενεια σου ....

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Χρόνια πολλά, καλά και ταξιδιάρικα στο Χρήστο και στη Joanna! Να τα εκατοστήσετε παιδιά!!! :clap::birthday:
Χρόνια πολλά και καλά στην Joanna!
Στον γόη τα είπαμε στο οφ! :bleh:
Χρόνια πολλά Joanna!
Αν και δεν είμαι ζυγός, όντως είστε πολύ καλό ζώδιο! Καμία αντίρρηση, οι μισοί μου φίλοι/φίλες είναι ζυγοί!!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας !!! πάντα γεροί και δυνατοί να είμαστε όλοι, για να συνεχίσουμε τα ταξίδια μας !!!
Πες τα φίλε Αντώνη !!!ξεχωρίζουμε εμείς οι ζυγοί !!!και στα καλά αλλά και στα άσχημα..αν και τα περισσότερα είναι καλά !!! (ξέρεις βέβαια κι απο τους φίλους σου, ότι είμαστε ΚΑΙ μετριόφρονες εκτός απο αντικειμενικοί..:bleh::bleh::bleh:)..
Καλό ταξίδι Αντώνη !!! να περάσεις όμορφα !!!:3486:

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Σήμερα, ο Χριστος71 πιάνει τα δεύτερα του -άντα
Να του ευχηθούμε όλοι να'ναι πολύχρονος :)
Εσύ που δε μιλάς με κυκλοθυμικούς κυρία μου...μιλάς με πολλή άνεση για τα δεύτερα άντα των άλλων επειδή ακόμη δεν έπιασες τα πρώτα, ε; Και πρέπει να μας το θυμίζεις; Καλάααα θα σε περιμένω να σου θυμίσω τα δικά σου όταν θα είμαι στα πρώτα ήντα :rolleyes: Συγγνώμη και για το "ξέσπασμα" αλλά μου ήρθε εμαιλ για το παραπάνω και λέω ποιος Χρήστος...κι εγώ τα πιάνω τον Ιούνιο τα δεύτερα άντα :( Πωπω πού μπλέξαμε! και χρεοκοπημένοι και 40! Δράμα, δράμα...

Τέλος πάντων χρόνια κι από'μένα και στο Χρήστο και σε όσους γιορτάζουν αυτές τις μέρες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou