sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Tanti auguri di buon compleanno!!!
Να τα χιλιάσεις rethimnο!!!!
Ευχαριστω πολυ οτι καλλιτερο σου ευχομαιΚαι απο εμένα στο Ρεθυμνο ευχές. Πολύχρονη
Ευχές και στην Κική (ακόμα πιο ετεροχρονισμένα)
Ας οψονται οι αιτιοι ...και η πολυ δουλεια...και φυσικα θα come back οσονούπω...:roll::roll:Χρονια πολλα στην μανταμ Ρεθυμνο που τωρα τελευταια εχει γινει αισθητη η απουσια της στο φορουμ
Ρεθυμνο come back !
Γειτονα σε ευχαριστω πολυ....απο καρδιαςΧρόνια πολλά κι απο μένα, ότι επιθυμείς, με υγεία!!!!!
grazie mille cara amicaTanti auguri di buon compleanno!!!
Μαρακι σε ευχαριστω να χαιρεσαι τη κορη σουΓλυκιά μας rethimno να τα χιλιάσεις με υγεία και χαρά!!!!!!!!!!
Αντωνη σε ευχαριστω καποιος μου σφυριξε οτι εχεις ενα καταλογο για μενα...:roll::roll:Εύη κι από μένα να τα εκατοστήσεις, με υγεία και ευτυχία
Ευχαριστω vally μου να εισαι καλαΧρόνια πολλά κι από μένα!! Ό,τι επιθυμείς!!! Πολλά και όμορφα ταξίδια (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!!
Αν δεν γινει καμμια τραβελστορικη στα Χανια δεν βλεπω να τα πινω....προς το παρων στο μπαλκονι μου με φιλους που δεν λενε να με ξεχασουν...Eυη που τα πίνεις και δεν μας δίνεις??
χρονια καλα κούκλα !!
Στελιο....η προσκληση για Ρεθυμνο ειναι χωρις ημερομηνια ληξης....Ευη χρονια πολλα κι`απο μενα και οτι καλυτερο!!!!
Ευχαριστω Αννα μου απο καρδιας...Χρονια πολλα Rethimno να τα χιλιασεις.
Eυχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι το πιτσιρικι σου !!!!Ευη σου ευχομαι ολοψυχα χρονια πολλά , χαρουμενα και δημιουργικά !!!!
Γιατι εγω δεν χαθηκα ελεω δουλειας ????? Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου....σε περιμενουμε παλι....τα πανω κατω μας εφερες....χρονια πολλα Ευακι!!! οτι ποθεις!!!! χαθηκα αλλα δεν σε ξεχασα.....