North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
500 ευρώ αεροπορικά, ξενοδοχείο μισό μήνα και μετακινήσεις??
500 ευρώ αεροπορικά, ξενοδοχείο μισό μήνα και μετακινήσεις??
Και όχι μόνο για Αθήνα, αλλά και για Θεσ/κη και Πάτρα.Άλλο ένα για Αθήνα: forfree :: Oδηγός για τις δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης
Με easyjet και 3 αστέρων στα 50 ευρώ τη βραδιά το δίκλινο, γίνεται... Φυσικά στην πράξη ούτε 3 αστέρων θα είναι, ούτε σε αποδεκτό σημείο. Για δε το πρωινό ενός ξενοδοχείου με τέτοια τιμή, δε νομίζω ότι θα το δοκίμαζα.500 ευρώ αεροπορικά, ξενοδοχείο μισό μήνα και μετακινήσεις??
sorry αλλα διαβαζοντας το αναρωτηθηκα ποσα ατομα ησασταν και μπηκατε σε ενα τετοιο αμαξι....Lyda, ένας από τους λόγους που άνοιξα αυτό το θέμα είναι επειδή σκεφτόμουν το ωτοστόπ!!Σίγουρα προέχει η ασφάλεια..Πιστεύω ότι οπουδήποτε μπορείς να κάνεις ωτοστόπ αρκεί να είσαι προσεκτικος!!
..και επ'ευκαιρια να αναφέρω ίσως το πιο παραδοξο ωτοστόπ που έχω κάνει..Απριλιος, στο Fussen της Γερμανίας, τίγκα στα χιόνια και θέλουμε να κάνουμε ωτοστόπ για Αυστρία..Κανένας δεν σταματάει για πόλυ ώρα, μέχρι που βλέπουμε ένα τύπο με lamborghini. Του κάνουμε νόημα,σταματαει, του λέμε ότι θέλουμε να παμε Αυστρία αλλά δυστυχώς μας απανταει ότι δεν ειναι ο προορισμός του.. Ξεκινάει και μετά από 5 μέτρα ξανασταματάει..και μας λέει: Η lamborghini μου ήταν αποκλεισμένη για 1 μήνα μέσα στο γκαραζ λόγω χιονιών και την έχω βγάλει βόλτα.....Αφού βόλτα κάνω θα σας πάω Αυστρία..Μπήκαμε μέσα, προσδεθήκαμε και...απογειωθήκαμε (σχεδόν στην κυριολεξία) για άλλη χώρα!!!
Ορίστε λοιπόν free things to do σε διάφορες πόλεις της Αυστρίας:Για βιέννη έχουμε τιποτα;
δυο ατομα μες στο αμαξι...χωρεσαμε...sorry αλλα διαβαζοντας το αναρωτηθηκα ποσα ατομα ησασταν και μπηκατε σε ενα τετοιο αμαξι....
Για Βιεννη εχω να προτεινω την Vienna card, μπορεις να την παρεις απο το αεροδρομιο και εχεις εκπτωση στα περισσοτερα αξιοθεατα και δωρεαν απεριοριστες διαδρομες για 72 ωρες με μετρο,τραμ και λεωφορεια..