ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Έχεις κλείσει αεροπορικο με ακύρωση;Μέχρι πότε πριν την πτήση;
Η Βαρκελώνη οντως είναι πανέμορφη αλλά έχω πάει 4 φορές και για μεγάλο διάστημα .Καλά κάνετε που ξανασκέφτεστε για ακύρωση των εισιτηρίων σας ... Δυστυχώς όλα είναι ρευστά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε ...
Κοιτάξτε , ο χειμώνας στη Βόρεια Ιταλία και στο Μιλάνο συγκεκριμένα που σκέφτεστε , είναι βαρύς και με πολλά χιόνια ... Εφόσον όμως έχετε πάει Μαδρίτη , θα σας πρότεινα να πάτε στη Βαρκελώνη ... Αν αποφασίσετε για Βαρκελώνη , δεν θα το μετανιώσετε και θα με θυμηθείτε ...
Εμείς Λονδίνο θέλαμε εξαρχής και συνεχίζουμε να θελουμε !!είναι πανέμορφο το Λονδίνο στις γιορτές ο καιρός δεν είναι προβλέψιμος από τώρα μπορεί να κάνει οτιδήποτε, αλλά είναι Χαρά Θεού. καμία σχέση με Μιλάνο. επίσης η Μαδρίτη είναι πολύ όμορφα στολισμένη και συνήθως κάνει καλές μέρες. αλλά είναι απόφαση δική σας εσείς πρέπει να πάτε.. δείτε λίγο τι παίζει με τους περιορισμούς και αποφασίστε. κι εγώ στο ΗΒ θα πάω και δεν θα ακυρώσω.
Τα έχω ήδη ακυρώσει τον Ιούνιο και πήρα voucher και έκλεισα πάλι για τον Δεκέμβρη. Θέλω να επικοινωνήσω με την εταιρεία να σιγουρευτώ ότι μπορώ να τα ακυρώσω και να πάρω πάλι voucher . Νομίζω ότι γίνεταιΈχεις κλείσει αεροπορικο με ακύρωση;Μέχρι πότε πριν την πτήση;
Δηλαδή αν λόγω αύξησης κρουσμάτων (40.000 εχτές ) αποφασίσει lock down η υποχρεωτική καραντίνα ….. να πληρώσω 10 μέρες ξενοδοχείο η να του πω του Τζόνσον …. Μεγάλε έρχομαι μην κλείσει τίποτα ;;και στην ελλαδα εχει μεγαλη αυξηση κρουσματων. Αν ανεβουν λιγο ακομη, θα μεταναστεύσετε σε αλλη χωρα να υποθεσω...
βαρύς χειμώνας στο Μιλάνο και με πολλά χιονια; από πότε;Καλά κάνετε που ξανασκέφτεστε για ακύρωση των εισιτηρίων σας ... Δυστυχώς όλα είναι ρευστά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε ...
Κοιτάξτε , ο χειμώνας στη Βόρεια Ιταλία και στο Μιλάνο συγκεκριμένα που σκέφτεστε , είναι βαρύς και με πολλά χιόνια ... Εφόσον όμως έχετε πάει Μαδρίτη , θα σας πρότεινα να πάτε στη Βαρκελώνη ... Αν αποφασίσετε για Βαρκελώνη , δεν θα το μετανιώσετε και θα με θυμηθείτε ...
@ToTheMoonAndBack Έτσι μου χαν πει γνωστοί μου που είχαν πάει εκεί Χειμώνα ...βαρύς χειμώνας στο Μιλάνο και με πολλά χιονια; από πότε;
ομίχλη και βροχή ναι αλλά χιόνια!!!!
@Basla Ποιο μήνα είχατε πάει Βιέννη ;;;
Πρώτα επικοινώνησε με την εταιρεία και ύστερα κρινε.Εγω,εκτός αν αντιμετώπιζα καραντίνα εκεί ή στην επιστροφή δεν θα ακυρωνα τπτ.Τα έχω ήδη ακυρώσει τον Ιούνιο και πήρα voucher και έκλεισα πάλι για τον Δεκέμβρη. Θέλω να επικοινωνήσω με την εταιρεία να σιγουρευτώ ότι μπορώ να τα ακυρώσω και να πάρω πάλι voucher . Νομίζω ότι γίνεται
και εγω εχω κλεισει για βερολινο δεκεμβριο. ξενοδοχειο κλεινεις πλεον μονο με δωρεαν ακυρωση.Δηλαδή αν λόγω αύξησης κρουσμάτων (40.000 εχτές ) αποφασίσει lock down η υποχρεωτική καραντίνα ….. να πληρώσω 10 μέρες ξενοδοχείο η να του πω του Τζόνσον …. Μεγάλε έρχομαι μην κλείσει τίποτα ;;
Αυτό που πρέπει να πεταχτούν ορισμενοι να πουν κάτι άσχετο …. Δεν το κατάλαβα ποτέ !!!!