• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χριστούγεννα 2018

Anastasis06

Member
Επόμενο Ταξίδι
Bιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Μελβούρνη
Καλησπέρα,

Όπως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή ετοιμάζω το ταξίδι των Χριστουγέννων. Παλαιώτερα που το παιδί μου ήταν στο Δημοτικό όλα πήγαιναν ρολόι, καθόμασταν τα Χριστούγεννα στο σπίτι και πηγαίναμε κάπου στο εξωτερικό τέλη Ιανουαρίου ( καλά διακοπές Χριστουγέννων δεν είναι αλλά το ταξιδάκι μας το κάναμε). Τώρα που πήγε στο Γυμνάσιο, δεν έχω την πολυτέλεια να τον παίρνω αφού θα πάρει πολλές απουσίες ( και έχει ήδη πολλές). Έτσι λοιπόν αποφάσισαμε να πάμε διακοπές την Χριστουγεννιάτικη Περίοδο. Αλλά τα πάντα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Μένω στην Αλεξανδρούπολη οπότε και Σόφια να πήγαινα για να πετάξω τα πάντα θα πήγαιναν good ( η Θεσσαλονίκη είναι λίγο πιο ακριβή στα αεροπορικά). Τέλος πάντων θα ήθελα την βοήθειά σας για το πού να πάω, αφού ο προορισμός θα πρέπει να είναι οικονομικός αλλά ωραίος. Εσείς τι θα μου προτείνατε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

maria91

Member
Καλησπέρα,

Όπως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή ετοιμάζω το ταξίδι των Χριστουγέννων. Παλαιώτερα που το παιδί μου ήταν στο Δημοτικό όλα πήγαιναν ρολόι, καθόμασταν τα Χριστούγεννα στο σπίτι και πηγαίναμε κάπου στο εξωτερικό τέλη Ιανουαρίου ( καλά διακοπές Χριστουγέννων δεν είναι αλλά το ταξιδάκι μας το κάναμε). Τώρα που πήγε στο Γυμνάσιο, δεν έχω την πολυτέλεια να τον παίρνω αφού θα πάρει πολλές απουσίες ( και έχει ήδη πολλές). Έτσι λοιπόν αποφάσισαμε να πάμε διακοπές την Χριστουγεννιάτικη Περίοδο. Αλλά τα πάντα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Μένω στην Αλεξανδρούπολη οπότε και Σόφια να πήγαινα για να πετάξω τα πάντα θα πήγαιναν good ( η Θεσσαλονίκη είναι λίγο πιο ακριβή στα αεροπορικά). Τέλος πάντων θα ήθελα την βοήθειά σας για το πού να πάω, αφού ο προορισμός θα πρέπει να είναι οικονομικός αλλά ωραίος. Εσείς τι θα μου προτείνατε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Συγνωμη κιολας αλλα τελος Νοεμβρη περιμενες να βρεις κατι οικονομικο?αν δεν εχεις την πολυτελεια να το κανονιζεις κανα 6μηνο πριν πχ τοτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο αυγουστο-σεπτεμβρη ψαχνεσε και βρισκεις τι μπορεις να κανονισεις...οπως και να χει το μονο οικονομικο(που και παλι δε θα ναι οικονομικο απλα ενδεχετε να μην τα σκασεις χοντρα)ειναι κανας προορισμος εσωτερικου ή μπορεις να κοιταξεις με οργανωμενα πακετα για κανα Μπανσκο ή καποια αλλη πολη εξωτερικου αν και πολυ αμφιβαλω..δε ξερω αν σε ενδιαφερει η επιλογη του roadtrip που ισως στοιχισει φθηνοτερα απο τις τιμες των αεροπορικων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom