dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Το πρωι είπα.Ααα! Μαλιστα! Να ψαξω και εγω να βρω το φακο μου!
Τι να τον κάνεις το φακό στις 12 το πρωί?
Το πρωι είπα.Ααα! Μαλιστα! Να ψαξω και εγω να βρω το φακο μου!
Τα καντήλια προφανώς τα αναβει όχι γιατί εσύ είσαι άθεη, αλλά διότι αυτή είναι θρήσκα.Το άλλο που το πας με την συνριβή του αεροσκάφους; Η μάνα μου από τώρα ανάβει καντήλια και κάνει προσευχές κι ας ξέρει πως είμαι άθεη. Έσκισα τα πτυχία μου λέγοντας της για το νόμο των πιθανοτήτων αλλά αυτή τίποτα. Καίει λιβάνια που της έφερα απ΄τον Λίβανο
Εννοείται αγάπη μου:xmas_cheesygrin:Τα καντήλια προφανώς τα αναβει όχι γιατί εσύ είσαι άθεη, αλλά διότι αυτή είναι θρήσκα.
Εξυπακούεται πως όχι, τέτοια λάθη δεν κάνω. Έλα όμως που πήρε παγκόσμιο χάρτη και κάθε φορά που φεύγω βάζει και μια πινέζα στον προορισμό. Που να είμουν πολυταξιδεμένη όπως κάποιοι άλλοι εδώ μέσα.Πες της οτι δε θα εχεις τοπικες πτησεις. Οτι θα πατε με αυτοκινητο τις εσωτερικες διαδρομες! (μη μου πεις οτι της ειπες ολο το προγραμμα χαρτι και καλαμαρι
Τι καλά! Θα σε έχουμε στα υπόψιν μας, αγαπητή, για το Νεπάλ! Μόνο μη χαθείς από το φόρουμ, όταν θα σε χρειαστούμε.Αν θέλεις να πας μεμονομένα έχω το mail του τοπικού ξεναγού που μπορεί να σε βοηθήσει για την οργάνωση του ταξιδιού σου αλλά και ενός φίλου Έλληνα που δουλεύει στην Ποκάρα. Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.