Επαναλειτούργησε η συγκεκριμένη εταιρεία με διαφορετικό καθεστώς και διπλή ονομασία sabena-brussels λέγεται τώρα...taver μου...δεν λέω ψέματα...Χλωμό το κόβω να πετάξατε με Sabena πριν από 2 χρόνια... Έχει κλείσει από το 2001.
Επαναλειτούργησε η συγκεκριμένη εταιρεία με διαφορετικό καθεστώς και διπλή ονομασία sabena-brussels λέγεται τώρα...taver μου...δεν λέω ψέματα...Χλωμό το κόβω να πετάξατε με Sabena πριν από 2 χρόνια... Έχει κλείσει από το 2001.
Υπάρχει σήμερα μια εταιρία που λέγεται Brussels Airlines. Όχι Sabena. Και σίγουρα όχι Sabina. Πριν τη συγχώνευσή της με τη Virgin Express (2001-2006 δηλαδή), το όνομα της εταιρίας ήταν "SN Brussels Airlines". Όχι Sabena-brussels, και δε λέγεται έτσι τώρα.Επαναλειτούργησε η συγκεκριμένη εταιρεία με διαφορετικό καθεστώς και διπλή ονομασία sabena-brussels λέγεται τώρα...taver μου...δεν λέω ψέματα...
Συγγνώμη για το sabina λάθος δικό μου ορθογραφικό,ωστόσο όταν ταξιδεύαμε τα πάντα ως "χαρακτηριστικό" είχαν αυτό το όνομα-sabena-brussels-δεν ξέρω εάν τώρα έχει αλλάξει κάτι...και δεν ασχολήθηκα με το όλο θέμα να σου πω και την αλήθεια...Μα μη με μαλώνεις κιόλας...:xmas_cheesygrin:Υπάρχει σήμερα μια εταιρία που λέγεται Brussels Airlines. Όχι Sabena. Και σίγουρα όχι Sabina. Πριν τη συγχώνευσή της με τη Virgin Express (2001-2006 δηλαδή), το όνομα της εταιρίας ήταν "SN Brussels Airlines". Όχι Sabena-brussels, και δε λέγεται έτσι τώρα.
Καταρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΤΕΛΕΙΑ"...
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΑΡΕΑ, ΜΟΝΟΙ...ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ?ΠΟΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ?ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ (250ε ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ)??ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ??
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΧΕΙ??ΜΕΤΡΟ??ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 'Η ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ?? (ΓΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΠΑΣ Ε?)
ΣΟΡΡΥ ΑΜΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ...ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Μπρύζ ασυζητητί....Μεταξυ Λουξεμβουργου και Μπρυζ νομιζω οτι η Μπρυζ υπερεχει καθαρα.
Το Λουξεμβούργο δεν αξίζει για πάνω από 5-6 ώρες.Το Λουξεμβούργο ψάχνω να δω αν τελικά θα πρέπει να επισκεφτώ ή όχι...