alma
Member
Δουβλίνο τα ξενοδοχεία δεν τα λες και φτηνά,ειδικά στο κέντρο. Από εκεί και πέρα αν βρεις στην τιμή που θες, έχει όντως πολλές επιλογές για ημερήσιες,μόνο που πας εποχή που θα σκοτεινιάζει νωρίς.
Αρχικα ΤΡΕΧΕΙΣ και κλεινεις εισιτηρια με προσφορα aegean αν εχει νορμαλ τιμες(εκτος αν πετας και με ryanair οποτε οκ)..τωρα επειδη ειναι ηδη πολυ αργα για τα λεφτα που λες και για χριστουγεννα για να βρεις κατι οικονομικο προτεινω και εγω ανεπιφυλακτα Βουκουρεστι(2 ατομα με ψωνια φουλ χαλασαμε γυρω στα 500ε σκεψου),μετα Βουδαπεστη που πρεπει να ναι πανεμορφη,ισως και πραγα να συμφερει..κοιτα και προς γερμανια μερια εχει πολυ ωραια χωρια αν ενδιαφερεσε..@alma αν πάω επειδή ακριβώς είναι Πανάκριβα θα πάω σε hostel εννοείτε δεν έχω θέμα.. Σκοτείνιαζε νωρίς;;;; γτ ρε γαμωτο
@Ntt ισχύει απλά δε ξέρω κατά πόσο θα έχω χρόνο άλλη εποχή μετά μόνο κάνα Πάσχα η καλοκαίρι :/
Βελιγράδι δε μ αρέσει, ούτε τα άλλα τα έχω στην.. Λίστα μ, Βουδαπέστη σόλο λες; Βαρσοβία Κρακοβία μμμ.. Ρώμη έχω πάει γι αυτό αλλιώς άνετα..
Ανεβασε το budget σου και πηγαινεΜαρία εννοείτε ότι πετάω κ με Ryanair, ψάχνομαι τώρα, δε με τρελαίνει το Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Πολωνία, Πραγα κ .. Ιρλανδία που έχω κολλήσει ότι θέλω.. Πφφ τι να κάνω xD
Ημουν Ιρλανδια το προηγουμενο ΣΚ. Διαμονη ειναι πολυ ακριβη, έμεινα σε χοστελ 40 ευρω το βραδυ.. Φαγητα, ποτα νορμαλ τιμες, θα ελεγες σε ιδια επιπεδα με εδω, αναλογως τι θες να κανεις. Πχ μπιρα 6-7 ευρω, ουισκι 5-7 ευρω Φαγητο απο 8-15 ευρω το πιατο (εξαιρουνται τα φαστ φουντ).Τα εισιτήρια είναι Πανάκριβα απ ότι είδα 220 πάνε έλα όταν τα είχα δει.. Διαμονή ότι πιο φθηνό βρηκα κάνα 130 6 μέρες ε.. Πόσο θα ει αι οι εκδρομές;; αυτό άμα δε βλέπω τα μέρη κ σκοτείνιαζε με αποτρέπει, καλοκαίρι δλδ καλύτερα; εννοώ Ιούλιο ας πούμε;; άρα προς Βουδαπέστη, Πραγα, Βαρσοβία, Κρακοβία.. Προς τα εκεί με βλέπω :/ δε με χαλάει τόσο απλά ε σα σόλο μου φαινόταν αλλιώς με τις ημερισιες Ιρλανδέζικο τουρ