maria91
Member
Αχ τι τελεια!και να υποθεσω οτι θα χει και απειρη κινηση λογω της ημερας?ολα μας τα λεφτα στα ταξι θα τα φαμεε!Καλα διάβασες δεν κυκλοφορεί τιποτα ανήμερα μονο ταξι κ uber.
Αχ τι τελεια!και να υποθεσω οτι θα χει και απειρη κινηση λογω της ημερας?ολα μας τα λεφτα στα ταξι θα τα φαμεε!Καλα διάβασες δεν κυκλοφορεί τιποτα ανήμερα μονο ταξι κ uber.
Ναι τις επομενες μερες ολα κανονικα. Αν θα μένετε μακριά απο κεντρο καλο ειναι να κατεβασεις την εφαρμογή της uber, ειναι πολυ πιο οικονομικά απο τα κανονικα taxi. Επίσης υπαρχουν τα ποδήλατα της Santader οπως επισης και τα ofo bikes. Μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές για να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις.Αχ τι τελεια!και να υποθεσω οτι θα χει και απειρη κινηση λογω της ημερας?ολα μας τα λεφτα στα ταξι θα τα φαμεε!για τις υπολοιπες μερες κινουνται κανονικα?πχ την επομενη των Χριστουγεννων ή παραμονη κ ανημερα πρωτοχρονιας
Ναι εχω κλεισει μακρια απο το κεντρο απλα το θεμα μου ειναι οτι ανημερα Χριστουγεννων ειναι η πτηση μου αρα θα πρεπει να παρω uber ως το ξενοδοχειο σιγουρα..θα κοιταξω ισως παρω και ποδηλατο για την υπολοιπη ημερα,σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!Ναι τις επομενες μερες ολα κανονικα. Αν θα μένετε μακριά απο κεντρο καλο ειναι να κατεβασεις την εφαρμογή της uber, ειναι πολυ πιο οικονομικά απο τα κανονικα taxi. Επίσης υπαρχουν τα ποδήλατα της Santader οπως επισης και τα ofo bikes. Μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές για να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις.
Επίσης η εφαρμογή Citymapper θα σε βοηθήσει πολυ για την μετακινηση σας.
Ναι και εγω το ειδα αφου εκλεισα τα αεροπορικα χαχαχα...απο google maps παντως μου δινει την επιλογη να παρω και απο gatwick uber θεωρω ισως εχουν αλλη πιατσα απ τα κανονικα ταξι..θα το κοιταξω και το γκρουπακι παντως και ο θεος βοηθοςχμ, καταλαβα, χριστουγεννα ειναι δυσκολη μερα γενικα στην ευρωπη! Δεν ξερω αν το uber μπενουν στα αεροδρομια, δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα υπαρχουν και αλλα ''ταξι'' που μπορεις να τα κλεισεις μεσω ιστοσελιδων. Επισης υπαρχει μια σελιδα στο facebook greeks in London και εκει μπορεις να βρεις καποιο διαθεσιμο οδηγο να ερθει να σας παρει απο το αεροδρομιο. συνήθως οι τιμες για το stansted που ξερω ειναι απο 40-60£ για καποιο σημειο στην πολη. Αναλογα παλι σε πια πλευρα του λονδινου θα μενετε.
Τα uber Μαρια δεν εχουν πιατσα, ανοίγεις την εφαρμογή και το gps σου και καλεις τον uberα να ερθει να σας παρει. Μονο μην επιλεξετε το uber pool, αλλα την επομενη επιλογη.Ναι και εγω το ειδα αφου εκλεισα τα αεροπορικα χαχαχα...απο google maps παντως μου δινει την επιλογη να παρω και απο gatwick uber θεωρω ισως εχουν αλλη πιατσα απ τα κανονικα ταξι..θα το κοιταξω και το γκρουπακι παντως και ο θεος βοηθος![]()
Γραφοντας πιατσα εννοουσα χωρο παραλαβης,δικο μου λαθος!εχω ξαναχρησιμοποιησει uber ξερω την διαδικασια..γιατι το uber pool τι διαφορα εχει?ευχαριστουμεεΤα uber Μαρια δεν εχουν πιατσα, ανοίγεις την εφαρμογή και το gps σου και καλεις τον uberα να ερθει να σας παρει. Μονο μην επιλεξετε το uber pool, αλλα την επομενη επιλογη.
Αν τελικα παρτε uber μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτο τον κωδικο για εκπτωση κ μια free διαδρομή μεσα στο λονδίνο λογικα. Δεν νομιζω να δουλευει για αεροδρόμιο . Ειναι μεσο του δικου μου λογαριασμού.
Κωδικος: steliosk54ue
Να περάσετε καλα
Τα uber pool στην ουσια μοιραζεσαι την διαδρομή κ με αλλους. Θεωρητικά στο βγαζει πιο οικονομικό.Γραφοντας πιατσα εννοουσα χωρο παραλαβης,δικο μου λαθος!εχω ξαναχρησιμοποιησει uber ξερω την διαδικασια..γιατι το uber pool τι διαφορα εχει?ευχαριστουμεε
Αν χρησιμοποιήσεις ποδήλατο να προσέξεις πολύ τους ορους χρήσης.Ναι εχω κλεισει μακρια απο το κεντρο απλα το θεμα μου ειναι οτι ανημερα Χριστουγεννων ειναι η πτηση μου αρα θα πρεπει να παρω uber ως το ξενοδοχειο σιγουρα..θα κοιταξω ισως παρω και ποδηλατο για την υπολοιπη ημερα,σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!