• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χρησιμοποείτε ψηφιακές κορνίζες για τις φωτογραφίες σας;

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Ελιωσα με το σχολιο της renata...To αμορε δεν ειναι καθολου χαλια αλλα μονο στην ιδεα της υπαρξης του ο μπαμπας.........αστα αστα!!!!!!!!!!Ποιο ντερμπυ????Εμφυλιος......:shock::shock:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κέρδισε η σύζυγος πέρσι μια σε έναν online διαγωνισμό,τη βάλαμε κι εμείς εκεί δίπλα στην TV,την φορτώσαμε και με ένα ταξίδι,τη βαρεθήκαμε και απλώς κάνουν παρέα τα 16:9 μεταξύ τους τώρα.Και μακάρι να μένουν σβηστά όσο το δυνατόν περισσότερο και τα δύο.

Το μικρό για να μην μένω στην ανάμνηση και να κυνηγάω συνεχώς το επόμενο,και το μεγάλο για να μην με αποκοιμίζει νοητικά.

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
εμάς στον γάμο μας μας έφεραν 2 ψηφιακές κορνίζες δώρο αλλά ακόμα τις έχω κλειστές στο κουτί τους.διαβάζοντας το τόπικ τις θυμήθηκα και θα ήταν γουστόζικο να χρησιμοποιήσω την μία και να βάλω διάφορες φωτό από ταξίδια μας να τις βλέπω εγώ και οι φίλοι που έρχονται σπίτι!

_antonis_

Member
Ξεκινάω νέα δουλειά 1η Μαρτίου, σε ένα γραφείου που θα μείνω μια ζωή... Το πιστεύετε ότι μου είναι παρήγορη η ιδέα ότι θα βάλω τη ψηφιακή κορνίζα εκεί; Πώς αλλιώς να ξεχνιέμαι που και που; Καλά, όχι πως δε θα'χω ιντερνετ, αλλα όσο να'ναι, να πέφτει το μάτι πάνω σε μιά φωτό της ΝΥ, της Ιρλανδίας ή ακόμα και της Ελλάδας και να νομίζεις πως βρίσκεσαι πάλι εκεί για κάποια δευτερόλεπτα, θα'ναι ωραίο συναίσθημα...

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έχω ψηφιακή κορνίζα και μου αρέσει πολύ να βλέπω τις φωτογραφίες! Δεν την πολυχρησιμοποιώ όμως! Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να φέρω την κορνίζα στο δωμάτιο που περνάμε τις περισσότερες ώρες? Μια αλλαγή δεν είναι κακή!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom