doros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Φεύγω με έναν φίλο για Κούβα την ερχόμενη Πέμπτη. Έχουμε κλείσει κάζα στην Αβάνα check in 11 Φλεβάρη και check out 17. Από κει κ πέρα όλα είναι ανοιχτά και φλού. Αν μπορεί κάποιος ας μας βοηθήσει ώστε να βγάλουμε ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα εκδρομών. Αναχωρούμε από Αβάνα στις 25 Φλεβάρη. Ένα πρόχειρο σχέδιο στο μυαλό μου έχω ως εξής. 11-17 Αβάνα, 17-18 Βινάλες, 19-20 Cienfuegos, 21-22-23 Trinidad (με μονοήμερη επίσκεψη στη Σαντα Κλάρα και επιστροφή 23-24 Αβάνα και για δύο τελευταίες διανυκτερεύσεις και μπάι μπάι στις 25.
Πως σας φαίνεται;
Όσον αφορά τις μετακινήσεις να κλείσω με viazul ή να βρίσκω ταξιτζήδες από τα σπίτια που θα μένουμε ή από το σταθμό των λεωφορείων;
Για τα υπόλοιπα θέματα πάνω κάτω διάβασα τα προηγούμενα ποστς και κατατοπίστηκα κομματάκι. Επίσης κάπου διάβασα ότι πλέον λειτουργούν και οι κάρτες ανάληψης mastercard. Ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Είμαι όλος αυτιά και μάτια σε οποιαδήποτε πληροφορία επιπλέον μου δώσετε. Π.χ πήγαινε εκει γιατί αξίζει ή μην πας εκεί γιατι δεν αξίζει. Να είστε καλά.
Πως σας φαίνεται;
Όσον αφορά τις μετακινήσεις να κλείσω με viazul ή να βρίσκω ταξιτζήδες από τα σπίτια που θα μένουμε ή από το σταθμό των λεωφορείων;
Για τα υπόλοιπα θέματα πάνω κάτω διάβασα τα προηγούμενα ποστς και κατατοπίστηκα κομματάκι. Επίσης κάπου διάβασα ότι πλέον λειτουργούν και οι κάρτες ανάληψης mastercard. Ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Είμαι όλος αυτιά και μάτια σε οποιαδήποτε πληροφορία επιπλέον μου δώσετε. Π.χ πήγαινε εκει γιατί αξίζει ή μην πας εκεί γιατι δεν αξίζει. Να είστε καλά.