Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Τσου, αυτό δεν είναι προμήθεια. Είναι πλά διαφορετικό το rate αγοράς και πώλησης συναλλάγματος, όπως οπουδήποτε στον κόσμο.Προμήθεια δεν θυμάμαι πουθενά για ευρώ σε πέσος, αλλά στο τέλος όταν μας έμειναν περίπου 50 πέσος, για να τα μετατρέψουμε σε ευρώ μας ζήτησαν προμήθεια. Γύρω στα 10 ευρώ βγήκε. Μιλάμε για το ξενοδοχείο στο Βαραδέρο, το Melia Varadero.
Αν το κτίριο είναι μετά την επανάσταση, δε θες αντάπτορα, έχει ευρωπαϊκές μπρίζες. Αν είναι από την αμερικάνικη περίοδο, έχει αμερικάνικες. Tα περισσότερα κάσας είναι από την εποχή του Αδάμ, τα περισσότερα ξενοδοχεία μοντέρνα, άρα διαλέγεις και παίρνεις. Τέλος πάντων ένα φισάκι κάνει 2 ευρώ, πάρε ένα να χεις.Για αντάπτορα έχω διαβάσει ότι έχουν αμερικάνικες μπρίζες (πλακές και όχι κυλινδρικές), οπότε θέλεις αντάπτορα από αμερικάνικη μπρίζα σε ευρωπαϊκή
πού να το βρω μάνα μου αυτό το ποστ; κάνε ένα κλόπι πέιστ.OK. Αγαπάμε Cadeca! Όπου δεν έχει Cadeca, από μακριά κι αγαπημένοι!
Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις και σε κάτι που ρώτησα στο άλλο θέμα (Cayos και παραλίες της Κούβας), σχετικά με Cayo Santa Maria κλπ., για να μην επαναλαμβάνω το ερώτημα και σε αυτό το ποστ;
Last edited by a moderator: