9 Νοεμβρίου 2009 #25 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.539 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Με ενημερωσαν σημερα απο την Πειραιως οτι τα χρηματα επιστραφηκαν στην καρτα μου.
9 Νοεμβρίου 2009 #26 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom πολυ χαιρομαι ερση μου!!αντε και στα δικα μου!!!παρηγορο το μηνυμα σου ,,γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι ξεχαστηκε το θεμα..
πολυ χαιρομαι ερση μου!!αντε και στα δικα μου!!!παρηγορο το μηνυμα σου ,,γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι ξεχαστηκε το θεμα..
9 Νοεμβρίου 2009 #27 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.539 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Με ποια τραπεζα συναλαχθηκες;
9 Νοεμβρίου 2009 #28 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom μια φορα ειπα και εγω να χρησιμοποιησω την πειραιως!!!
9 Νοεμβρίου 2009 #29 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.539 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Υπολογισε περιπου 40 ημερες απο την καταγγελια της συμβασης. Εγω την κατηγγειλα στις 19 Σεπτεμβρη και δικαιωθηκα σημερα.
Υπολογισε περιπου 40 ημερες απο την καταγγελια της συμβασης. Εγω την κατηγγειλα στις 19 Σεπτεμβρη και δικαιωθηκα σημερα.
9 Νοεμβρίου 2009 #30 ELGEO2 Member Μηνύματα 733 Likes 693 Επόμενο Ταξίδι μπαγκλαντες Ταξίδι-Όνειρο πέρασμα καρακορουμ ευχαριστα νεα και απο την ερση...αντε σιγα σιγα να τελειωσει ανωδυνα το κλεισιμο της sky europe...χαρουμενες ειδησεις συντομα και απο την χαρα ......
ευχαριστα νεα και απο την ερση...αντε σιγα σιγα να τελειωσει ανωδυνα το κλεισιμο της sky europe...χαρουμενες ειδησεις συντομα και απο την χαρα ......
9 Νοεμβρίου 2009 #31 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ ΕΡΣΗ said: Υπολογισε περιπου 40 ημερες απο την καταγγελια της συμβασης. Εγω την κατηγγειλα στις 19 Σεπτεμβρη και δικαιωθηκα σημερα. κλικ για όλη την παράθεση... συγχαρητήρια Έρση και σε καλή μεριά.
ΕΡΣΗ said: Υπολογισε περιπου 40 ημερες απο την καταγγελια της συμβασης. Εγω την κατηγγειλα στις 19 Σεπτεμβρη και δικαιωθηκα σημερα. κλικ για όλη την παράθεση... συγχαρητήρια Έρση και σε καλή μεριά.
9 Νοεμβρίου 2009 #32 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.539 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη soudianos said: συγχαρητήρια Έρση και σε καλή μεριά. κλικ για όλη την παράθεση... Θα πανε σουμπιτα στο Βερολινο!
soudianos said: συγχαρητήρια Έρση και σε καλή μεριά. κλικ για όλη την παράθεση... Θα πανε σουμπιτα στο Βερολινο!
9 Νοεμβρίου 2009 #33 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ ΕΡΣΗ said: Θα πανε σουμπιτα στο Βερολινο! κλικ για όλη την παράθεση... χα χα, εκεί τα πήγα κι΄εγώ!!!!!!!
ΕΡΣΗ said: Θα πανε σουμπιτα στο Βερολινο! κλικ για όλη την παράθεση... χα χα, εκεί τα πήγα κι΄εγώ!!!!!!!
9 Νοεμβρίου 2009 #34 thanosth Member Μηνύματα 3.456 Likes 7.853 Επόμενο Ταξίδι Θάσος με ιστιοπλοϊκό! Ταξίδι-Όνειρο Happy Slam, AO thanosth said: Επεστράφησαν όμως προσωρινά, οχι οριστικά! Σε λίγες μέρες θα ενημερωθώ με νέα επιστολή για την οριστική διευθέτηση της υποθέσεως μου! κλικ για όλη την παράθεση... Σήμερα έλαβα επιστολή απο την τράπεζά μου η οποία με ενημερώνει οτι η πίστωση/επιστροφή των 105Ε είναι οριστική! Τέλος καλό όλα καλά και οριστικά!
thanosth said: Επεστράφησαν όμως προσωρινά, οχι οριστικά! Σε λίγες μέρες θα ενημερωθώ με νέα επιστολή για την οριστική διευθέτηση της υποθέσεως μου! κλικ για όλη την παράθεση... Σήμερα έλαβα επιστολή απο την τράπεζά μου η οποία με ενημερώνει οτι η πίστωση/επιστροφή των 105Ε είναι οριστική! Τέλος καλό όλα καλά και οριστικά!
9 Νοεμβρίου 2009 #35 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ thanosth said: Σήμερα έλαβα επιστολή απο την τράπεζά μου η οποία με ενημερώνει οτι η πίστωση/επιστροφή των 105Ε είναι οριστική! Τέλος καλό όλα καλά και οριστικά! κλικ για όλη την παράθεση... πολύ ωραία. τελικά αυτά μοιάζουν σαν λαχείο
thanosth said: Σήμερα έλαβα επιστολή απο την τράπεζά μου η οποία με ενημερώνει οτι η πίστωση/επιστροφή των 105Ε είναι οριστική! Τέλος καλό όλα καλά και οριστικά! κλικ για όλη την παράθεση... πολύ ωραία. τελικά αυτά μοιάζουν σαν λαχείο
9 Νοεμβρίου 2009 #36 Kate7 Member Μηνύματα 122 Likes 15 Επόμενο Ταξίδι Europe roadtrip by moto Ταξίδι-Όνειρο Ιαπωνία Αρα, να είμαι κι εγώ σε αναμονή θετικής απάντησης απο την Πειραιώς!!