Καλησπέρα παιδιά κ χρόνια πολλά με υγεία! Στο χιονοδρομικό στο Περτούλι Τρικάλων το ύψος χιονιού έχει ξεπεράσει τα 100 εκατοστά κ λειτουργεί από σήμερα πλήρως :xmas_biggrin:
Για να ρωτησω και εγώ. Αν πανε όλα καλά την Παρασκευή θα είμαι Καστοριά.
Εχουμε καμία άμεση πληροφόρηση για χιονι και την κατάσταση του οδικου δικτυου στον Νομο όπως και στον γειτονικό Φλωρίνης;
Mετά απο μια πολύ καλή - σημερινή - βόλτα στον ηλιολουστο Νομο Γρεβενών, εχω να πω πως το χιονι παραμένει ( παγωμένο), οι δρόμοι ειναι ανοιχτοί και σε καλή κατάσταση, το χιονισμένο τοπίο ειναι όπως πάντα υπέροχο, στη Βασιλίτσα ειχε αρκετό κόσμο και στην Σαμαρίνα ήταν πολύ όμορφα, με λιγοστό κόσμο βέβαια.
Ψιλοχιονίζει στο Βόλο και μ' αυτό το ρυθμό ούτε έτσι θα δούμε άσπρη μέρα...
Στο Πήλιο, που έχει καλυφθεί όλο απο σύννεφο χιονιά, τα πράγματα είναι καλύτερα απο χιόνι ..
Που είναι οι πυλώνες οεο.....αυτό θα λένε τη Δευτέρα στο Χ. Κ. Πηλίου γιατί απ' ότι φαίνεται η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο...Ήδη το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 3 μέτρα.......Λέτε να ξεπεράσει το προ δεκαετίας ρεκόρ των 7 μέτρων;
Αλλά βλέπω και στα υπόλοιπα χιονοδρομικά γίνεται ένας χαμός....
Αυτό το χιόνι αν οι συνθήκες είναι καλές μπορεί να το κρατήσει μέχρι το Πάσχα...
Γιατί καλέ το γρουσουζέψαμε....ίσα ισα....Υπάρχει κανείς που δεν του αρέσει το χιόνι έστω και σαν εικόνα....εντάξει σε κάποιους δεν τους αρέσει να κινούνται μέσα στο χιόνι αλλά είναι άσχημα να έχει χιόνι έξω, να έχεις αναμμένο τζάκι να ψήνεις καμια μπριζολίτσα κανα λουκάνικο να πίνεις κανα κρασάκι κανα ποτάκι ...και άλλα XXX...;;;
Εγω μπορεί να ψήφισα καλοκαίρι, με μαύρη καρδιά, αλλά κατα βάθος είμαι χιονάτος (χωρις 7 νάνες)