babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
οχιευχαριστω πολυ!! δε θα υπαρξει προβλημα που θα ειναι σακουλα 1,5 λιτρου και οχι 1??
οχιευχαριστω πολυ!! δε θα υπαρξει προβλημα που θα ειναι σακουλα 1,5 λιτρου και οχι 1??
Mήπως έσπασε η φίλη σου τα ροδάκια για να χωράει η χειραποσκευή της και να μην πληρώσει την χειραποσκευή σαν κανονική βαλίτσα;παιδιά θα ταξιδέψω με easyjet με χειραποσκευή για λονδίνο. το θέμα είναι πως η διαστάσεις της χειραποσκευής που ήδη έχω είναι ελαφρώς μεγαλύτερες(53x36x20) από τις επιτρεπόμενες(50x40x20). διάβασα στις προηγούμενες συνομιλίες ότι για λίγα εκατοστά δε θα έχω πρόβλημα, όμως, μια φίλη που ταξίδεψε βερολίνο τα χριστούγεννα της έσπασαν τα δοράκια για να χωρέσει η χειραποσκευή της στη θήκη που τις μετρούν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!Mήπως έσπασε η φίλη σου τα ροδάκια για να χωράει η χειραποσκευή της και να μην πληρώσει την χειραποσκευή σαν κανονική βαλίτσα;
Δε νομίζω πως η easyjet ή οποιαδήποτε εταιρία σκόπιμα θα κατέστρεφε βαλίτσα πελάτη της. Απλά θα ζητούσε τα επιπλέον χρήματα αν έκανε έλεγχο και η χειραποσκευή ήταν μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο.
Δε χρειάζεται πάντως να αγοράσεις άλλη χειραποσκευή. Το επιτρεπόμενο μέγεθος είναι 56χ45χ25 απλά μπορεί να σου ζητήσουν να την παραδώσεις (δωρεάν) για να πάει στον χώρο αποσκευών.
Από το site το easyjet:
Μπορείτε να φέρετε μαζί σας ΜΙΑ χειραποσκευή η οποία , εφ’ όσον δεν υπερβαίνει σε μέγεθος τα 50 Χ 40 Χ 20 εκ. (με τα ροδάκια και τα χερούλια) εγγυόμαστε πως θα «ταξιδεύει» πάντα μαζί σας στο θάλαμο επιβατών , είτε στο ντουλαπάκι πάνω από το κάθισμά σας η αν χρειαστεί , κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεχίσετε να φέρετε μαζί σας , χωρίς χρέωση , ΜΙΑ χειραποσκευή της οποίας το μέγεθος δεν υπερβαίνει τα 56 Χ 45 Χ 25 εκ. (με τα ροδάκια και τα χερούλια) . Σε περίπτωση πληρότητας του αεροσκάφους όμως , μπορεί να σας ζητηθεί να την παραδώσετε για φόρτωση στο χώρο των αποσκευών. Να θυμάστε ότι τα βρέφη που κάθονται στην αγκαλιά του ενήλικα επιβάτη δεν δικαιούνται χειραποσκευή.[/