Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
καμμια 10αριαεχει θεμα στο ποσες συσκευασιες θα παρεις?μικροτερες των 100 ml φυσικα
καμμια 10αριαεχει θεμα στο ποσες συσκευασιες θα παρεις?μικροτερες των 100 ml φυσικα
Πρέπει να χωράνε σε σακούλα χωρητικότητας ενός λίτρου. Δες εδώ.εχει θεμα στο ποσες συσκευασιες θα παρεις?μικροτερες των 100 ml φυσικα
Αν εννοείς αυτό, ναιΠαιδιά καλησπέρα! Ταξιδεύω μεθαύριο από Αθήνα-Θεσσαλονίκη με Ryanair και θα ταξιδέψω μόνο με τη δωρεάν χειραποσκευή! Επειδή ταξιδεύω πρώτη φορά με αεροπλάνο θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, αν επιτρέπεται στην χειραποσκευή που θα πάρω πάνω στο αεροσκάφος να έχω ψαλιδάκι βλεφαρίδων στα καλλυντικά μου....
Αυτό ακριβώς εννοώ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Αν εννοείς αυτό, ναι
και ολα τα ρευστα ή σε μορφφή κρεμας να ειναι σε συσκευασιες εως 100μλ δλδ μια λακ ή αφρο 250μλ θα στα κρατησουνΑυτό ακριβώς εννοώ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Ναι ναι, έχω ενημερωθεί για τα υγρά και τα έχω όλα τακτοποιημένα σε συσκευασίες μικρότερες των 100ml ...σε ευχαριστώ πολύκαι ολα τα ρευστα ή σε μορφφή κρεμας να ειναι σε συσκευασιες εως 100μλ δλδ μια λακ ή αφρο 250μλ θα στα κρατησουν
Ναι ε? Ειδικα απο το σπιτι?Όχι δεν επιτρέπεται φαγητό ή ποτό ειδικά από το σπίτι!
μπορεις να εχεις οτι φαγητο θελεις !! σαντουιτσακια..κεφτεδακια μουσακαδακια. .και να τα καταναλώσεις και κατα την διαρκεια της πτησης!..αληθεια δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε σου λενε τιποτα αρκει να ειναι μεσα στις επιτρεπόμενες αποσκευες και νερο ή αναψυκτικό μπορεις να εχεις αλλα αφου περασεις τον ελεγχο να το εχεις αγορασει απο το αεροδρομιο.?φαγητο απο το σπιτι μπορουμε να εχουμε (πχ σαντουιτς) ή θα μας πουν να το πεταξουμε. Οχι για καταναλωση κατα την διαρκεια της πτησης αλλα στο προορισμο.?