jimp
Member
όχι.Για εμενα που εχω κλεισει εισιτηρια μετα την 1/9 αλλα η πτηση μου ειναι πριν την 1/11 τι ισχυει; αμα εχω χειραποσκευη 10 κιλων θα χρεωθω;
όχι.Για εμενα που εχω κλεισει εισιτηρια μετα την 1/9 αλλα η πτηση μου ειναι πριν την 1/11 τι ισχυει; αμα εχω χειραποσκευη 10 κιλων θα χρεωθω;
Κατ' εμέ ΝΑΙ θα χρεωθείς διότι εγώ αγόρασα πριν την αλλαγή και μου είχε έρθει αυτό το μειλ το οποίο μετά απο λίγες ημέρες άλλαξε σε Οκ για 2 χειραποσκευές ..... Η πολιτική αποσκευών καμπίνας επιβατών άλλαξε. Μπορείτε πλέον να μεταφέρετε μόνο μια μικρή τσάντα (μέγιστο 40x20x25εκ) η οποία πρέπει να χωράει κάτω από μπροστινό σας κάθισμα.Για εμενα που εχω κλεισει εισιτηρια μετα την 1/9 αλλα η πτηση μου ειναι πριν την 1/11 τι ισχυει; αμα εχω χειραποσκευη 10 κιλων θα χρεωθω;
Δεν θα χρεωθεί, από 1η Νοεμβρίου και μετά ισχύει η μεταφορά μόνο μίας μικρής χειραποσκευης όπως αναφέρει η εταιρεία. Μπορείς να κάνεις και δοκιμαστική κράτηση να το τσεκάρεις.Κατ' εμέ ΝΑΙ θα χρεωθείς
Αυτή είναι η σχολική τσάντα. Δεν είναι η κλασική 10κιλη χειραποσκευή της Ράιν. Βέβαια αν πάρεις μόνο μία τσάντα πλάτης διαστάσεων 35 x 20 x 20cm και όχι την 55 x 40 x 20cm, τότε προφανώς δεν επιβαρύνεσαι με επιπλέον κόστος.Δεν θα χρεωθεί, από 1η Νοεμβρίου και μετά ισχύει η μεταφορά μόνο μίας μικρής χειραποσκευης όπως αναφέρει η εταιρεία. Μπορείς να κάνεις και δοκιμαστική κράτηση να το τσεκάρεις.
Για πτήσεις μέχρι 1η Νοέμβρη σου δίνει και τη μικρή και την μεγάλη τη 10κιλη, διαστάσεων 55x40x20, την οποία θα στην πάρουν στο Gate.Αυτή είναι η σχολική τσάντα. Δεν είναι η κλασική 10κιλη χειραποσκευή της Ράιν. Βέβαια αν πάρεις μόνο μία τσάντα πλάτης διαστάσεων 35 x 20 x 20cm και όχι την 55 x 40 x 20cm, τότε προφανώς δεν επιβαρύνεσαι με επιπλέον κόστος.
Εαν ειναι τοσο κανεις δεν σου λεει τιποτα.Θέλω να ρωτήσω αν για μικρή χειραποσκευη πάρω μαζί μου αυτές τις τσάντες πλάτης τις χερσελ θα είμαι κομπλέ η θα την θεωρήσουν για μεγάλη κ θα θέλουν να πληρώσω;;
Λογικά σου έχουν προσθέσει 10κιλη αποσκευή.καλημέρα!! ταξιδεύω την Παρασκευή και είχα κλείσει εισιτήρια πριν αλλάξει το σύστημα αποσκευών. την χειραποσκευή λοιπόν θα την αφήσω στον κισέ ή θα την πάρω μέχρι την πύλη μαζί μου και θα την κατεβάσω μόνη μου μέχρι το αεροπλάνο όπως γινόταν παλιά?