john_shadow86
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
καλά ναι, στην καμπίνα δεν παίζει να την πάρω απ ότι είδαΛογικά όχι, άσε που στο gate θα σου δώσουν χαρτάκι και θα στην πάρουν κάτω.
καλά ναι, στην καμπίνα δεν παίζει να την πάρω απ ότι είδαΛογικά όχι, άσε που στο gate θα σου δώσουν χαρτάκι και θα στην πάρουν κάτω.
Όχι γιατί περνάει κανονικά από τον ελεγχο.Γεια σας, ταξιδεύω με ryanair τον άλλον μήνα. Μπορώ να έχω μαζί μου μόνο μια βαλίτσα 10kg και από τι έχω διαβάσει τώρα δεν θα μπορώ να την έχω μαζί μου μέσα στην καμπίνα. Άρα να υποθέσω ότι μπορώ να βάλω μέσα πάνω από 100ml υγρά που θα δικαιώμουν αν την είχα στην καμπίνα??
Φάρμακα και καλλυντικά για τις κοπέλες??Όχι γιατί περνάει κανονικά από τον ελεγχο.
Δηλαδή εγώ θα πάω απευθείας στην πύλη και εκεί θα μου πάρουν την βαλίτσα για να την βάλουν κάτω ή να πάω στο check in?? Επίσης τα υγρά πρέπει να τα έχω εκτός βαλίτσας σε ξεχωριστά σακουλάκια?? Δεν έχω ξανα ταξιδέψει χωρίς extra βαλίτσα και έχω απορίες.Φάρμακα ναι. Φαντάζομαι ότι ακόμα και υγρά να είναι θα είναι σε μικρές ποσότητες. Αλλιώς δεν ξέρω. Καλλυντικά αν είναι σε υγρή μορφή (αλοιφές κτλ) μόνο κάτω από 100ml.
Ναι κατευθείαν στην πύλη. Οι συσκευασίες των υγρών πρέπει να πληρούν τους όρους: μέχρι 10, μέχρι 100ml, όλες μαζί σε διαφανές σακουλάκι με zip.Δηλαδή εγώ θα πάω απευθείας στην πύλη και εκεί θα μου πάρουν την βαλίτσα για να την βάλουν κάτω ή να πάω στο check in?? Επίσης τα υγρά πρέπει να τα έχω εκτός βαλίτσας σε ξεχωριστά σακουλάκια?? Δεν έχω ξανα ταξιδέψει χωρίς extra βαλίτσα και έχω απορίες.
Εκτός βαλίτσας μέχρι να περάσω από τον έλεγχο??Ναι κατευθείαν στην πύλη. Οι συσκευασίες των υγρών πρέπει να πληρούν τους όρους: μέχρι 10, μέχρι 100ml, όλες μαζί σε διαφανές σακουλάκι με zip.
Και μέσα στη χειραποσκευή να είναι δεν πειράζει, αρκεί να είναι σε εύκολο σημείο ώστε να το βγάλεις όταν στο υποδείξουν.Εκτός βαλίτσας μέχρι να περάσω από τον έλεγχο??
Ευχαριστώ πάρα πολύ.Και μέσα στη χειραποσκευή να είναι δεν πειράζει, αρκεί να είναι σε εύκολο σημείο ώστε να το βγάλεις όταν στο υποδείξουν.
Αν δεν έχεις αγοράσεις priority, σου την παίρνουν έτσι κι αλλιώς.Η χειραποσκευή θα μπορούσε να δοθεί εθελοντικά στο check-in?