ka8y
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ισλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παταγονία
Εγω 2η μέρα εδω, 1η μερα μερα Κατανια, 2η μερα Ταορμινα-Ετνα (+οπου μας αρεσε σταματουσαμε), αυριο λεμε Συρακούσες-Νοτο- αντε και Μόντικα.
Κατ' αρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου. Μου λύθηκαν οι απορίες και θα κλείσω και το υπέροχο κατάλυμα που βρήκα.Γιατι τοσο αγχος? Οτι θα κανεις στις Συρακουσες θα κανεις κ στο Παλερμο. Θα σε καταγραψει η ρεσεψιον δηλ. Δωρεαν.
Κ σε καθε περιπτωση ειναι πανευκολο. Παιρνεις ενα pass, 5€, απο οπου πουλανε εφημεριδες, τσιγαρα, περιπτερα της AMAT, απο τo app τους κ εντος 24 ωρων απο την εισοδο σου τους κοινοποιεις την πινακιδα.
Εγραψα ωρες χωρις τρεξιμο. Για Cefalu εβαλα 2+ ωρες. Για Μεσσινα επισης. Μονο το μπες-βγες-παρκιν απο μια πολη αυτου του μεγεθους θελει 1+ ωρα, χωρις καποιο μποτιλιαρισμα. τεσπα, οπως ειπα βλεποντας κ κανοντας, δεν αλλαζει κατι.Με ryan φτάνω στις 7:30 το πρωί. Γιατί με απογοητεύεις έτσι; Λογικά με "αέρα" θα μπορούσα να είμαι Cefalu έως τις 10:30, γύρω στις 2:30 Μεσσήνα. Υπάρχει κάτι που δεν "βλέπω";
Όταν λες θα "συναντηθούμε" ... εννοείς στο αεροδρόμιο; Ε! Θα σου κουνήσω το μαντήλι...
Τι εννοείς, να κατέβουν δηλαδή κιόλας από το αυτοκίνητο;Εγραψα ωρες χωρις τρεξιμο. Για Cefalu εβαλα 2+ ωρες. Για Μεσσινα επισης. Μονο το μπες-βγες-παρκιν απο μια πολη αυτου του μεγεθους θελει 1+ ωρα, χωρις καποιο μποτιλιαρισμα. τεσπα, οπως ειπα βλεποντας κ κανοντας, δεν αλλαζει κατι.
Cefalu με τραινο και Monreale για τον περίφημο ναό.Χωρις αυτοκινητο που μπορουμε να παμε εκτος;
Λανθασμενη εκτιμηση αν μου επιτρεπεις. Θα καταληξεις σε καποιο θλιβερο χοτελ χωρις ανακαινιση τις τελευταιες δεκαετιες. Αντιθετα αφου το οικονομικο ειναι προτεραιοτητα επελεξε ενα απο τα δεκαδες διαμαντια b&b.στο παλερμο; πολυ οικονομικα χωρις να ειναι b and b
κεντρο απο via Lincoln εως giardino inglese εισαι οκ.Ευχαριστω πολυ !!! Και σε ποια περιοχη;;;