giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Για σένα ειδικά ότι θεςΑγαπημένε @giannismits , πάντα λεπτομερής και αναλυτικός, πάντα μου τα έχεις όλα έτοιμα!![]()
Για σένα ειδικά ότι θεςΑγαπημένε @giannismits , πάντα λεπτομερής και αναλυτικός, πάντα μου τα έχεις όλα έτοιμα!![]()
Και το εσωτερικο της, για να ολοκληρωσουμε την παρουσιαση!εξωτερική άποψη της Santa Caterina d'Alessandria σε μία υπέροχη πλατεία, την Piazza Pretoria με μια πολύ όμορφη Fontana, το δημαρχείο απέναντι και ένα τετράγωνο μακριά από το Quattro Canti.
Μια εσφαλμενη αποψη, αν μου επιτρεπεις. Απο τους ελαχιστους προορισμους στο νησι, πλην μεγαλων πολεων, που ειναι ολα ανοικτα ολο το χρονο. Εκτος του οτι η σαιζον για μπανιο διαρκει 8+μηνες, μεσαιωνικο ιστορικο κεντρο, πολλες εκδηλωσεις, Χριστουγεννα, Πρωτοχρονια Πασχα κ ολα τα ΣΚ γινεται ψιλοχαμος. Σαν Ναυπλιο πχ(στο ρολο του ως προορισμο ως προς Αθηνα εννοω) αλλα πιο κοντα στη μεγαλη πολη.η Cefalu είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός κατά την άποψή μου
Περιμενα να το πεις. Το Παλερμο θελει 1.5- 2 μερες ηδη.Και επι του προγραμματος: τη σταση σε Μεσσινα, Σαβοκα δε.καταλαβα...σε τοσο περιορισμενο χρονο δεν καταλαβα καν τη μετακινηση απο Παλερμο στην αλλη ακρη (θα εμενα μονο Παλερμο κ περιξ δηλ) αλλα τεσπα αν οπωσδηποτε πρεπει να πατε απο κει, θα σταματουσα Μονρεαλε, Τσεφαλου μονο. Αντε κ στο Tindari επειδη ειναι πανω στο δρομο. Η μερα ειναι μικρη. Αφιερωστε το χρονο σας στα πραγματικα χαιλαιτς Cefalu', Taormina. Αν καταλαβα καλα εχετε στο προγραμμα 7 πολεις +Ετνα σε 3 μερες? Με τις 2 να εχουν πληθυσμο 600.000+,350000+?
Οκ, ισως να μην ηταν προορισμος απο την αρχη μια κ δεν εμφανιζεται καθολου στο πρόγραμμα πλην τελους. Σε 3 μερες παντως αυτο το προγραμμα δεν βγαινει. Κ η Cefalu θελει χρονο, εχει περπατημα, κ η Taormina. Θα επικεντρωνομουν σε αυτα τα 2 συν Παλερμο η αντε Συρακουσες.Περιμενα να το πεις. Το Παλερμο θελει 1.5- 2 μερες ηδη.