i love travels
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- καλοκαιρινές διακοπές!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Καλησπέρα!Σκεφτόμαστε να πάμε για Πρωτοχρονιά σε καποιο προορισμό του εξωτερικού με τον γιο μας ο οποιος είναι 1,5 χρονων!Είναι πολύ κοινωνικός και σε όσες διακοπές τον έχουμε παει έχει αντιδράσει εντυπωσιακά θετικά,επίσης τρώει κανονικά ότι και εμεις.Ελεγα να βρουμε ενα ξενοδοχείο all inclusive ωστε να μην εχουμε εκπλήξεις στο φαγητό μιας και έχουμε το μωρό και να είναι αρκετά μεγάλο ώστε αν εχει ακραία καιρικά φαινόμενα να εχουμε κατι να απασχοληθούμε.Επισης εννοειται οτι θελουμε το καλυτερο value for money,οσο πιο οικονομικά γινεται!Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν το Μπάνσκο...Αλλά αξίζει;
Αν πάρω ένα τόσο μωρό στο εξωτερικό,λέτε να ειμαι τρελή;;;Το έχει κάνει καποιος από εσας;Πείτε μου μέρη...τρόπους για να περάσουμε ολοι καλά...μιας και ειμαστε νέοι γονεις!Δεν θέλουμε να τον αφησουμε στον παππου και στην γιαγιά!Ειμαι ανοιχτή σε προτάσεις...Ψαχνομαι απο νωρίς γιατί ξέρω ότι από τα βασικότερα όλων είναι η οργάνωση!
Αν πάρω ένα τόσο μωρό στο εξωτερικό,λέτε να ειμαι τρελή;;;Το έχει κάνει καποιος από εσας;Πείτε μου μέρη...τρόπους για να περάσουμε ολοι καλά...μιας και ειμαστε νέοι γονεις!Δεν θέλουμε να τον αφησουμε στον παππου και στην γιαγιά!Ειμαι ανοιχτή σε προτάσεις...Ψαχνομαι απο νωρίς γιατί ξέρω ότι από τα βασικότερα όλων είναι η οργάνωση!