maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Βασικά επειδή η παραλιακή έχει γίνει βιομηχανία "διασκέδασης" χτίζονται μεγάλα.
Ναι ΚLEO μου το είδα αλλά αυτά τα μαγαζιά είναι μεγάλα και απρόσωπα και ειδικά τώρα που δεν θα έχει πολύ κόσμο προς τα εκεί θα είναι πολύ ψυχρά νομίζω και αδιάφορα...Του εχουν ζητησει θαλασσα ..αυτο ειναι το θεμα .
Απο την αλλη παραθαλασσιο και να μην εχει πολυ κοσμο (ειδικα μια ηλιολουστη μερα ) ..να ειναι μικρο με ιδιαιτερο χαρακτηρα κλπ κλπ...ειναι δυσκολο να βρεθει..οχι αδυνατον βεβαια.
Επειδη η θαλασσα τραβαει κοσμο ..γενικα αυτα τα μαγαζια φτιαχνονται μεγαλα.
Πάντως στην Πειραϊκή προς Ζέα όχι μικρολίμανο έχει κάτι μικρά χαριτωμένα καφέ ονόματα δε θυμάμαι αλλά ξεχωρίζουν είναι μικρά και μαζεμένα και κάτι μαγαζάκια για φαγητό όπως το Καρσί, το Γειά μας και το Birra Birra, δεν είναι τίποτα τρομερά αλλά είναι μικρά και συμπαθητικά, ειδικά το τελευταίοοπότε παιδιά έρχεστε να επιβεβαιώσετε αυτό που καιρό πίστευα: ότι δεν υπάρχουν μικρά καφέ μέ χαρακτήρα δίπλα στη θάλασσα. αποφεύγω γενικά τα παραθαλάσσια της Αττικής γιατί αυτά τα μεγάλα καφέ είναι το χειρότερό μου, αλλά ήλπιζα μήπως έβρισκα από σας κάτι καλύτερο. Σε ταβέρνα μήπως είναι πιο εύκολο?
ΦΥΣΙΚΑ και υπαρχουν απλα δεν προκειται να τα βρεις στην παραλιακη .. Αυτο λεμε τοση ωρα ..οπότε παιδιά έρχεστε να επιβεβαιώσετε αυτό που καιρό πίστευα: ότι δεν υπάρχουν μικρά καφέ μέ χαρακτήρα δίπλα στη θάλασσα. αποφεύγω γενικά τα παραθαλάσσια της Αττικής γιατί αυτά τα μεγάλα καφέ είναι το χειρότερό μου, αλλά ήλπιζα μήπως έβρισκα από σας κάτι καλύτερο. Σε ταβέρνα μήπως είναι πιο εύκολο?
Ενώ τα μπαράκια σε "εναλλακτικές" γειτονιές ή το να πίνεις κρασΑ σε ρεμπετάδικα, είναι σίγουρα ανώτερη διασκέδαση...Πως τις αντέχετε τις καφετέριες της παραλιακής;
Βασικά πως αντέχετε την παραλιακή;
Πιο ήσυχα πίνεις καφέ στο γήπεδο παρά εκεί.Εκτός αν είσαι 17 ετών οπότε πας για άλλο λόγο.
Γιατί,είπα εγώ ότι είναι;;;;;;Ενώ τα μπαράκια σε "εναλλακτικές" γειτονιές ή το να πίνεις κρασΑ σε ρεμπετάδικα, είναι σίγουρα ανώτερη διασκέδαση...