• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χανια 2010!!!!!!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
... Θα μπορουσα να το καταταξω στις ανερχόμενες μη ασφαλεις πόλεις και ας φαω κραξιμο απο τους συμπολιτες και οχι μονο η να σωπασω αλλα δεν μπορω.. το βαζω εδω σαν ειδηση ..
Παρασκευη βραδυ στο πιο κεντρικο και ιν δρομο της πολης , 2 ξυρισμενα κεφαλια και 4 στιβαρα μπρατσα καθηλωνουν ενα αλβανο σε ενα υπογειο γκαραζ και του παιρνουν ενα σκουποξυλο απο τον πρωκτο. Αποτελασμα.. ο δυστυχος βρισκεται στο κρατικο νοσοκομειο , ντρεπεται να πει τι εχει συμβει , οι γιατροι διαπιστωνουν τον περιτοαισμο, δεν εχουν ομως τα στοιχεια , δεν γνωριζουν για τον τραυματισμο και τον βαζουν σε παρακολουθηση.. η κατασταση χειροτερευει και οδηγειται στο χειρουργειο.
5 ωρες χειρουργειο και τα ευρηματα, 2 ρηξεις εντερου, ρηξη μικρη ήπατος, ρηξη διαφραγματος και σφηνωμενο στο πνευμονα το πλαστικο του σκουποξυλου...
δεν εχω αλλα λογια ....αυτα συμβαινουν στη πολη που ζω..και ειναι το 2 περιστατικο σε 2 μηνες..
Αν οι moderetos μπορουν να διατηρησουν αυτο το τοπικ σαν απλα και μονο ειδηση ας το κανουν ..

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
παρόλο θλιβερό καλά έκανες και το έφερες.

απ τον εδώ τοπικό τύπο δεν άκουσα κάτι σχετικό

Marizaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
UK again..
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλια ;!
WOW!!! Αν ειναι δυνατον!!!! Απαραδεκτο κ φρικτο!!!! Τι να πω? Δε ξερω τι να πω!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Φρίκη! Και που να ζορίσουνε (οικονομικά) ακόμη τα πράγματα!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Τέτοιος ΦΑΣΙΣΜΟΣ πια; Τι να πει κανείς για ένα τόπο που τα παιδιά του πολεμήσανε τους φασίστες κυριολεκτικά με άδεια χέρια. Βέβαια και τότε υπήρξανε κάποιοι που έγλυφαν τις φασιστικές μπότες αλλά όλοι ελπίζαμε οτι δεν θα τόλμαγαν και πάλι. Να όμως που τα γεγονότα μας διαψεύδουν. Το αυγό του φιδιού ζει και βασιλεύει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ και πολύ ΚΡΙΜΑ!! Πονάω για τον τόπο που με γέννησε και για τον οποίο οι πρόγονοί μου έδωσαν και αυτοί λίγο από το αίμα τους. Ελπίζω μόνο αυτά τα ρεμάλια να παραμείνουν μειοψηφία και σύντομα να βρουν το μάστορά τους.

maris-lou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Τέτοιος ΦΑΣΙΣΜΟΣ πια; Τι να πει κανείς για ένα τόπο που τα παιδιά του πολεμήσανε τους φασίστες κυριολεκτικά με άδεια χέρια. Βέβαια και τότε υπήρξανε κάποιοι που έγλυφαν τις φασιστικές μπότες αλλά όλοι ελπίζαμε οτι δεν θα τόλμαγαν και πάλι. Να όμως που τα γεγονότα μας διαψεύδουν. Το αυγό του φιδιού ζει και βασιλεύει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ και πολύ ΚΡΙΜΑ!! Πονάω για τον τόπο που με γέννησε και για τον οποίο οι πρόγονοί μου έδωσαν και αυτοί λίγο από το αίμα τους. Ελπίζω μόνο αυτά τα ρεμάλια να παραμείνουν μειοψηφία και σύντομα να βρουν το μάστορά τους.
Φιλε μου,οχι μονο δεν εχουν βρει τον μαστορα τους,αλλα απολαμβανουν και ασυλια,απο το επισημο κρατος.
Ρατσιστικα χτυπηματα,απο τους μαχαιροβγαλτες της χρυσης αυγης,γινονται σε ολη την ελλαδα και στηριζονται απο κατι ομαδουλες που αυτοονομαζονται "αγανακτισμενοι πολιται".

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και δυστυχώς όσο τα πράγματα θα ζορίζουν, τόσο περισσότερο θα φταίει ο "άλλος", ο "ξένος": θα είναι υπεύθυνος για όλα τα δυσάρεστα που θα συμβαίνουν, για την ανεργία, για την εγκληματικότητα, για το οτι έχασε η τοπική ομάδα, για τη διακύβευση των ιερών και των αγίων της φυλής, για την ανέχεια και για την φτώχεια μας.
Οπότε τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Φιλε μου,οχι μονο δεν εχουν βρει τον μαστορα τους,αλλα απολαμβανουν και ασυλια,απο το επισημο κρατος.
Ρατσιστικα χτυπηματα,απο τους μαχαιροβγαλτες της χρυσης αυγης,γινονται σε ολη την ελλαδα και στηριζονται απο κατι ομαδουλες που αυτοονομαζονται "αγανακτισμενοι πολιται".
Μην τα μπλέκουμε όλα σε μια σούπα....
Άλλο πράγμα οι "αγανακτισμένοι πολίται" εντός εισαγωγικών, άλλο πράγμα οι αντίστοιχοι εκτός εισαγωγικών (κι εγώ αγανακτισμένος είμαι όταν διαβάζω για κάτι τέτοια εγκλήματα), άλλο οι χρυσαυγίτες κι άλλο το επίσημο κράτος.
Δυστυχώς, όσο το επαίσχυντο έγκλημα δεν εξιχνιάζεται και οι εγκληματίες που το διέπραξαν διαφεύγουν, μπορούμε δυστυχώς να υποθέτουμε το οτιδήποτε. Για τον καθένα, θα υπάρχει μια κοινωνική ή άλλη ομάδα, εκείνη που τα πιστεύω της είναι αντίθετα από τα δικά του, που θα γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος. Αν συνεχίσουμε να μιλάμε για το θέμα, μπορεί να ακούσουμε ότι φτάινε οι ακροδεξιοί (πιθανόν), οι αριστεροί (απίθανον), οι κυβερνήσεις (η καραμέλα που κολλάει παντού), ή ακόμη και το ΔΝΤ.

Εν προκειμένω, μάλλον όντως έχουμε να κάνουμε με ακροδεξιούς, αλλά η συστηματική μη εξιχνίαση αφήνει επιπλέον υπόνοιες ότι πιθανόν να έχουν και "άκρες" στην αστυνομία (τι είδους δεν το ξέρω, μπορεί ακόμα και να είναι αστυνομικοί). Είναι ανάγκη, κατά τη γνώμη μου, η αστυνομία να καθαρίσει. Είναι αδύνατον ο οποιοσδήποτε πολίτης να περιμένει ότι θα προστατευτεί από ένα όργανο που είτε είναι όντως, είτε δίνει την εικόνα διεφθαρμένης οργάνωσης. Και όσοι κάνουν τέτοιες πράξεις, ακόμα κι αν για τη συγκεκριμένη μείνουν ασύλληπτοι, να φοβούνται πραγματικά & ουσιαστικά ότι αν κάνουν κάτι τέτοιο ξανά, θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν.

Πέραν από αυτό, όμως, υπάρχει κι ένα κοινωνικό/εκπαιδευτικό πρόβλημα. Μου φαίνεται αδιανόητο στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ένας άνθρωπος να φοβάται - ντρέπεται να εμπιστευτεί στο γιατρό του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μου φαίνεται αδιανόητο στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ένας άνθρωπος να φοβάται - ντρέπεται να εμπιστευτεί στο γιατρό του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Γιατί άραγε;

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
κατι τετοιες στιγμες ντρεπομαι που ανηκω στο ανθρωπινο ειδος...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom