Γιατί να είναι κόπος ....Άμα δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μου αναφέρεις μερικά και από τα δύο; Τρεις νύχτες θα μείνω Ρέθυμνο...
Ok υπάρχουν συγκοινωνίες, αλλά για τόσες μέρες και για να δείτε ωραίες και όχι τουριστικές παραλίες, θα έλεγα ότι το αυτοκίνητο μάλλον χρειάζεται. Εξαρτάται βέβαια κατά πόσο ενδιαφέρεστε να μένετε σε ένα μέρος ή έχετε διάθεση να κινηθείτε και να μένετε σε διαφορετικά μέρη. (π.χ. άλλο το να πάρετε ένα λεωφορείο και να μείνετε καναδυο μέρες Παλιόχωρα, Σούγια, Φραγκοκάστελο, Φαλάσσαρνα κτλ και άλλο να έχετε να κάνετε πήγαινε-έλα με συγκοινωνία).Γεια σας να σας ρωτησω κατι διακοπες στα Χανια 10ημερο χωρις αμαξι αξιζει να παμε με τον αντρα μου βασικα θελουμε ωραιες παραλιες και εχω δει για πλακια οτι ειναι ωραια. Δεν ξερω πως ειναι και οι συγκινωνιες.
Να προσθέσω επίσης το Αμμούδι και το Αμμουδάκι, όπως και μία πιο μικρή παραλία ανάμεσα σε αυτές τις δύο.Αν κάποιος φτάσει κοντά στον Πλακιά-Νότιο Ρέθυμνο-θα είναι αμαρτία να μην κολυμπήσει στα Σχοινάρια
Θα συμφωνησω!! Και εφοσον καποιος φθασει μεχρι εκει τοτε να παει και στην Καλυψω!!! Αξιζει τον κοπο!!Να προσθέσω επίσης το Αμμούδι και το Αμμουδάκι, όπως και μία πιο μικρή παραλία ανάμεσα σε αυτές τις δύο.
Και στη Λιμνη Κουρνα εχει ωραια ταβερνακια με θεα την Λιμνη.Άμα δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μου αναφέρεις μερικά και από τα δύο; Τρεις νύχτες θα μείνω Ρέθυμνο...
Η αλήθεια είναι ότι αν δε μας πεις μερικά πράγματα παραπάνω, το μόνο που μπορεί κάποιος να σου απαντήσει θα είναι εντελώς υποκειμενικό.Γεια σας!!!
1. Ποια είναι η καλύτερη παραλία, σχετικά κοντά στα Χανιά; Άκουγα από τους γύρω μου "Αγία Μαρίνα, τέλεια παραλία, όλα όσα χχρειάζεσαι, εκεί να μείνεις κλπ." αλλά στο φόρουμ βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται. Υπάρχει Κρητικός που να μου προτείνει πού να μείνω ώστε να έχω στα πόδια μου σούπερ νερά, αμμουδιά, οργανωμένη παραλία αλλά και (έστω λίγες) επιλογές για ποτάκι το βράδυ και ταβερνάκια για παραδοσιακό φαγητό; Και σχετικά κοντά στην πόλη; Αυτοκίνητο θα νοικιάσουμε.