ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Ρίξε και μια ματιά στα δρομολόγια
Δρομολόγια - ANENDYK
Δρομολόγια - ANENDYK
Θα πήγαινα Παλαιόχωρα. Ένα μέρος όπου ο Έλληνας επισκέπτης δεν αισθάνεται ξένος στον τόπο του. Γι' αυτό και την προτιμούν για διακοπές οι Ηρακλειώτες. Κοντά είναι Ελαφονήσι, Κάνδανος, Έλος και η διαδρομή από Χανιά ανάμεσα στο πράσινο και στις πηγές!Ερώτηση προς γνώστες, (@orestcrete & @Tonia L. ) βοηθάτε παρακαλώ.
Που να μείνει κάποιος με 2 διαθέσιμες ημέρες στα νότια του νομού Χανίων, με το δεδομένο ότι δε προλαβαίνει να πάει Γαύδο;
Μένει στη Χώρα Σφακίων και από εκεί κάνει εκδρομές δεξιά-αριστερά, Λουτρό, Φραγκοκάστελλο, Γλυκά νερά κτλ; Υπάρχει κάτι άλλο που δε πρέπει να χάσει;
Έχω ψάξει αρκετά αλλά ακόμα δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα...
Πολύ ωραία πρόταση και αυτή, είναι στα υπόψιν, ευχαριστώ!Θα πήγαινα Παλαιόχωρα. Ένα μέρος όπου ο Έλληνας επισκέπτης δεν αισθάνεται ξένος στον τόπο του. Γι' αυτό και την προτιμούν
Θα το δω και αυτό το σενάριο, για να το λέτε όλοι κάτι παραπάνω θα ξέρετε, ευχαριστώ.Συμφωνώ με τον @soudianos. Λατρεύω τα Σφακιά, αλλά το βράδυ είναι τέρμα νέκρα και επίσης είναι πολύ βαρύ να περάσεις όλη μέρα στο Λουτρό και όλη μέρα στα Μάρμαρα. Επίσης, ο μόνος λόγος να μείνετε Λουτρό είναι η αποφυγή της γκρίνιας της συντρόφου. Υπάρχουν τόσα θαλάσσια ταξί, πέραν της ΑΝΕΝΔΥΚ, για να δείτε και τις 3 γνωστές παραλίες σε μία μέρα γεμάτη. Τα Σφακιά είναι ο παράδεισος του ορειβάτη. Αν δεν σας συγκινεί το σπορ, προτιμήστε τη Παλαιόχωρα.
Εάν είναι αντροπαρέα, τότε καλύτερα Παλαιόχωρα, εάν θέλετε να μείνετε κιόλας. Η Παλαιόχωρα είναι 1,5 ώρα από τα Χανιά, εάν μπείτε στο δρόμο και ώρες με κίνηση, τότε μπορεί να φτάσει και το 2ωρο, είναι λίγα τα σημεία για προσπέραση.Θα το δω και αυτό το σενάριο, για να το λέτε όλοι κάτι παραπάνω θα ξέρετε, ευχαριστώ.
Θα είμαστε αντροπαρέα, οπότε και οι απαιτήσεις μας είναι συγκεκριμένες, να δούμε τις παραλίες κι αυτές χαλαρά, όχι για πολλές ώρες μπάνιο, να βρούμε μεζεδοπωλεία για να περάσουμε τη μέρα και τη νύχτα μας και αυτό είναι όλο. Αντε και κανένα μπαράκι, δε θα πούμε όχι.
Η παλαιόχωρα έχει ευκολότερη πρόσβαση οδικώς ή μου φαίνεται;
Πράγματι ίσως για αντροπαρέα να είναι καλύτερη ιδέα η Παλαιόχωρα.Θα το δω και αυτό το σενάριο, για να το λέτε όλοι κάτι παραπάνω θα ξέρετε, ευχαριστώ.
Θα είμαστε αντροπαρέα, οπότε και οι απαιτήσεις μας είναι συγκεκριμένες, να δούμε τις παραλίες κι αυτές χαλαρά, όχι για πολλές ώρες μπάνιο, να βρούμε μεζεδοπωλεία για να περάσουμε τη μέρα και τη νύχτα μας και αυτό είναι όλο. Αντε και κανένα μπαράκι, δε θα πούμε όχι.
Η παλαιόχωρα έχει ευκολότερη πρόσβαση οδικώς ή μου φαίνεται;
Αν πας μέχρι εκεί, είναι κρίμα να παραλείψεις το Κεδρόδασος. Έχω καταντήσει βαρετή αλλά είναι από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Για εμένα η Άσπρη Λίμνη δεν είναι και κάτι συγκλονιστικό. Στη Βουλόλιμνη αξίζει μια σύντομη στάση.Χανιά-Μονή Χρυσοσκαλίτισσα-Βουλόλιμνη-Άσπρη Λίμνη και Ελαφονήσι