barkour
Member
Στο χαμογελο του χοντρου
Φέτος δεν έχει ξεκινήσει το ΚΤΕΛ για Μπάλο και δεν γνωρίζω αν θα ξεκινήσει. Δεν κατεβαίνει μέχρι την παραλία. Σταματάει εκεί που παρκάρουν τα αυτοκίνητα και ακολουθείτε το μονοπάτι (~20 λεπτά η κατάβαση, αναλόγως τις αντοχές η ανάβαση). Επίσης αν δεν προτιμάτε την οδήγηση σε χωματόδρομο, μάλλον δεν είναι και πολύ καλή ιδέα να πάτε με ΚΤΕΛ.Να ρωτήσω κατι?Ισχυει οτι για Μπαλο υπαρχει Κτελ απο Καστέλι?Κτελ επισης ειδα οτι υπαρχουν και για Σεϊτάν Λιμάνια ,Φαλασαρνα,Ελαφονησι.Ξερετε αν τα Κτελ κατεβαινουν μεχρι κατω στην παραλια?
Στο delish πίσω από την αγορά,Για κάλο / χορταστικό σουβλάκι που προτείνετε ;
Νομίζω όποιος δοκιμάσει σουβλάκι στο delish δεν πρόκειται να μπορέσει να φάει αλλού (γύρο το λέμε εμείς).Στο delish πίσω από την αγορά,
στα αναμμένα κάρβουνα δίπλα στην αγορά ή στη νέα χώρα, και
στην όαση, κοντά στην αγορά (ίσως το πιο θρυλικό σουβλάκι της πόλης, αλλά χορταστικό δεν το λες)
θεα θαλασσα.. στο λιμανακι της νεας χωρας ολα τα μαγαζια εχουν θεα και τραπεζια πανω στη θαλασσα, επισης στο λιμανι το αρισμαρι , η αντιγονη, νεα χωρα του ξυλουρη για ψαρι και οχι μονο,συν το σαλις και γλωσσιτσες ..Ωραία η θέα στο Φάρο... δεν λέω αλλά - προφανώς κατά τη γνώμη μου - τα στενά των Χανίων έχουν μοναδική ατμόσφαιρα. Δεν έχω πολλές προτάσεις για εστιατόρια πάνω στη θάλασσα στο λιμάνι των Χανίων, εκτός από τις Γλωσσίτσες και το Salis. Για νόστιμα θαλασσινά και θέα θάλασσα υπάρχουν πολλές ταβέρνες στη Νέα Χώρα αλλά ούτε Φάρο θα δεις, ούτε το Ενετικό Λιμάνι, οπότε μάλλον δεν κάνει για πρώτη επίσκεψη στα Χανιά.
Από αυτά που ανέφερες έχω πάει στο 2ο και δεν το προτείνω. Στο 1ο δεν έχω πάει αλλά έχω πάει στον Ντουνιά, που είναι στο ίδιο χωριό και έχει πολύ νόστιμο και ποιοτικό φαγητό.
Πάντως και τα 2 που ανέφερες δεν έχουν καμία σχέση με ατμόσφαιρα νησιού, αφού είναι στα βουνά!
Καλό είναι αλλά δεν τιμά την πόλη ένα μαυσωλείο- μνημείο να είναι σήμερα μπαρμπέρικο και φαγάδικο, τέτοιες ακρότητες μόνο στην Τουρκία πριν 30 χρόνιαΚαλό είναι το delish και μέσα στη παλιά πόλη, αλλά το καλύτερο σουβλατζίδικο των Χανίων είναι ο Κουμπές. Και έχει πολλές επιλογές και σε μαγειρευτά.
Αυτα τα 2 που αναφερεις ειναι εκει 30+ χρονια. Οταν θα δωσεις μια πειστικη εξηγηση του γιατι κανενας φορεας εδω και 30 χρονια δεν εχει κινησει αυτο το θεμα, τοτε θα με αποτρεψεις να φαω εκει για αυτο το λογο....Καλό είναι αλλά δεν τιμά την πόλη ένα μαυσωλείο- μνημείο να είναι σήμερα μπαρμπέρικο και φαγάδικο, τέτοιες ακρότητες μόνο στην Τουρκία πριν 30 χρόνια
Ίσως και νάχεις δίκαιο, με τόσες καταστροφές μνημείων της πόλης μάλλον είναι τυχερός ο Κουμπές που τουλάχιστον είναι όρθιος και έχει κάποια χρήσηΑυτα τα 2 που αναφερεις ειναι εκει 30+ χρονια. Οταν θα δωσεις μια πειστικη εξηγηση του γιατι κανενας φορεας εδω και 30 χρονια δεν εχει κινησει το αυτο θεμα, τοτε θα με αποτρεψεις να φαω εκει για αυτο το λογο....
Νεωρια λεγεται του Ξυλουρη η ψαροταβερνα...οχι νεα χωρα που ειχα γραψει σορυυυθεα θαλασσα.. στο λιμανακι της νεας χωρας ολα τα μαγαζια εχουν θεα και τραπεζια πανω στη θαλασσα, επισης στο λιμανι το αρισμαρι , η αντιγονη, νεα χωρα του ξυλουρη για ψαρι και οχι μονο,συν το σαλις και γλωσσιτσες ..