Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Τι "απευθείας";! Παίζει να έχει ταξιδέψει περισσότερο κι από σένα όλο αυτό το διάστημαστο σπίτι μου απευθείας!!
Τι "απευθείας";! Παίζει να έχει ταξιδέψει περισσότερο κι από σένα όλο αυτό το διάστημαστο σπίτι μου απευθείας!!
Από περιέργεια: τόσο καιρό δεν είχες ζητήσει ή δε σου προσφέρθηκε αποζημίωση; Ή ζήτησες, πήρες αλλά η εταιρεία συνέχιζε να ψάχνει την αποσκευή;Και ναι! Σήμερα, μετά από 11 μήνες επέστρεψαν το σακίδιο μου στο σπίτι μου απευθείας!!
Και όμως ναι, άθικτο!!! Ε το αξίζω ένα βραβείο για την πιο μακροχρόνια επιστροφή βαλίτσας! Σκεψου επρεπε να γίνει επιπλέον επικοινωνία μεταξύ των γραφείων της Goldair H. με έξτρα αποδεικτικά , γιατί το περιστατικό είχε "χαθεί" από τα πρακτικά της εταιρείας λόγω της μεγάλης διάρκειας από τότε που συνέβη.' Αθικτο; Με όλα τα πράγματα;Πάντως πρέπει να είναι ρεκόρ...
Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εννοούσα ότι χτες που με πήραν τηλέφωνο από το Βενιζέλος μόλις έφτασε, με ενημέρωσαν ότι θα την παραλάβω σήμερα από το αεροδρόμιο των Χανίων . Αλλά τελικά σημερα με ενημέρωσαν ότι θα μου την φέρουν στο σπίτι μου!Τι "απευθείας";! Παίζει να έχει ταξιδέψει περισσότερο κι από σένα όλο αυτό το διάστημα
Ναι ναι λόγω των απαγορεύσεων ηταν το πρόβλημα. Οι Cargo πτήσεις γίνονται κανονικά αλλά μπορούν να στειλουν βαλίτσες μόνο με εμπορικές πτήσεις. Μετά από προσπάθιες κατάφεραν και την έβαλαν σε cargo πτήση.Από περιέργεια: τόσο καιρό δεν είχες ζητήσει ή δε σου προσφέρθηκε αποζημίωση; Ή ζήτησες, πήρες αλλά η εταιρεία συνέχιζε να ψάχνει την αποσκευή;
Y.Γ. Τώρα διάβασα ότι δεν μπορούσαν να τη στείλουν λόγω απαγόρευσης πτήσεων.
Τα νεύρα μου! Ακόμη να έρθει η βαλίτσα μου. Στο tracking γράφει ακόμη το ίδιο πράγμα (ότι θα ερχόταν από Στοκχόλμη την Παρασκευή). Η Lufthansa με παρέπεμψε στην Goldair Handling, μία ώρα είμαι στην αναμονή του τηλεφωνικού τους κέντρου και ακόμη να το σηκώσουν. Έστειλα και mail και περιμένω.Καλησπερα. Εγώ γύρισα από Μαδρίτη μέσω Μονάχου την Πέμπτη αλλα η βαλίτσα μου πηγε μια βόλτα στην Στοκχόλμη.
Απο το tracking της Lufthansa ειδα οτι ήρθε απο Στοκχολμη χθες το βραδυ στο Ελ. Βενιζέλος αλλα δεν έχω καμια ειδοποίηση για το ποτε θα μου τη φέρουν στο σπίτι (δήλωσα ηλεκτρονικά διεύθυνση).
Έλπιζα οτι σήμερα θα την είχα. Αλλά τίποτα.
Μήπως γνωρίζει κανείς πόσες ημέρες χρειάζονται για να γίνουν οι παραδόσεις στα σπίτια;
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντησγ. Ναι ειναι στην Αθηνα. Το αεροπλανο απο Θεσσαλονιλη εφτασε στην Αθηνα και λογω καθυστερησης το κοροτσι ετρεχε να μπει στο αεροπλανο για Καιρο, οποτε μαλλον χεν προλαβαν να την βαλουν. Το οτι ειναι ατην Αθηνα ομως ειδαμε και παθαμε να το μαθουμε.Αν είναι σίγουρο ότι η βαλίτσα δεν έφυγε από Αθήνα/Βενιζέλος τότε είναι ευθύνη της Aegean.Προς το παρόν συνεχή τηλέφωνα(και mail) για να τα έχετε και γραπτά για καταγγελία αργότερα στις αρχές.Στο μεταξύ η ανιψιά να μαζεύει αποδείξεις για ότι έξοδο(ρούχα,φάρμακα) αγοράσει εκαί και μέχρι να πάει η βαλίτσα.