kitsos!
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αζορες
- Ταξίδι-Όνειρο
- περου
Το τραγούδι απλά δεν υπάρχει.. Πόσες αλήθειες μαζεμένες;;; Δε ξέρω πόσες φορές ανατρίχιασα.. Απίστευτο!
Δικαιολογίες!!! Έχεις αρχίσει τα πούρα και τα ξίδια στην Κούβα; (Πολύ φτηνά μου φάνηκαν τα ρούμια πάντως)Τελικά προκρίθηκε η δεύτερη λύση λόγω... ηλικίας, αφού ορισμένα από τα απωθημένα αυτά απαιτούσαν σωματικές αντοχές που δεν ξέρω αν θα έχω στα επόμενα χρόνια και δεν ήθελα να τα αναβάλλω άλλο.
Σ' αυτό έχω καταλήξει πλεον. Άλλωστε το περιεχόμενο σε ενδιαφέρον κάθε χώρας δεν είναι το ίδιο. Αντιθέτως αν επισκεφτείς για περισσότερο χρόνο μια χώρα παίρνεις πολλαπλάσια, είναι σαν μια ενδιαφέρουσα σχέση ένα πράγμα.Αλλά πάνω απ' όλα, αντί να ασχολούμαι με το να διευρύνω τον αριθμό των χωρών που έχω ταξιδέψει (τελικά τι ρόλο παίζει αν πήγες σε 70 ή 120 ή 160 χώρες; Διαγωνισμό κάνουμε; Θα ζήσω και χωρίς να πάω στη Νιγηρία, μου αρκεί το Μπενίν...), επέλεξα να πάω εκεί που μου αρέσει, στην πιο συγκλονιστική περιοχή του κόσμου, αυτή με τα πιο μυστηριώδη αρχαία, την πιο εξωφρενικά όμορφη φύση, αυτή που με κέρδισε από μικρό και δε με "έχασε" ποτέ. Την America Latina.
Η λέξη "γεράματα" διαγράφεται ως ανάρμοστη σ' αυτό το φόρουμτώρα στα γεράματα
Έτσι μας θέλωεμεις μεχρι να πεθανουμε θα πηγαινουμε οπου αντεχουμε.
Τα 'χω ακούσει κι από άλλους αυτά. Μια γνωστή μου μάλιστα έλεγε "στις 125 σταμάτησα να μετράω". Σε όλες - όλες, όλες, όλες - τις περιπτώσεις, αμα τους πιέσεις λίγο ξέρουν να σου πουνε το ακριβές νούμερο, έτσι, απ' έξω, χωρίς να μπούνε στη διαδικασία να μερήσουνε. Υποθέτω τα ίδια κι ο Γιώργος...Πάντως εγώ θα συνεχίσω να μετράω τις χώρες μου μιας και είμαι πολύ πολύ μακριά απο τις 120 τις δικές σου
Σιγουρα ειμαι παρα πολυ μακρια απο το 120 αλλα δεν τις εχω μετρησει ποτε. Και βασικα ποτε δε βρηκα λογο η νοημα στο να το κανω..Τα 'χω ακούσει κι από άλλους αυτά. Μια γνωστή μου μάλιστα έλεγε "στις 125 σταμάτησα να μετράω". Σε όλες - όλες, όλες, όλες - τις περιπτώσεις, αμα τους πιέσεις λίγο ξέρουν να σου πουνε το ακριβές νούμερο, έτσι, απ' έξω, χωρίς να μπούνε στη διαδικασία να μερήσουνε. Υποθέτω τα ίδια κι ο Γιώργος...