Δεμ έχουμε κάνει κράτηση ακόμα.. Σκεφτόμασταν για το δεύτερο πόδι αλλά δεν ξέρουμε ακόμα που..Τι μας προτείνετε;Έχει πάρα πολλές παραλίες ιδανικές για μικρά παιδιά. Ανάλογα με το που θα μείνετε θα σου προτείνουμε κοντινές.
Δεμ έχουμε κάνει κράτηση ακόμα.. Σκεφτόμασταν για το δεύτερο πόδι αλλά δεν ξέρουμε ακόμα που..Τι μας προτείνετε;Έχει πάρα πολλές παραλίες ιδανικές για μικρά παιδιά. Ανάλογα με το που θα μείνετε θα σου προτείνουμε κοντινές.
Καλημέρα, μια πολύ καλή επιλογή είναι η Νικήτη η οποία είναι κατάλληλη για οικογένειες και έχει πολλά πράγματα να κάνετε. Εκεί γύρω έχει πολύ ωραίες παραλίες και ρηχές.Καλησπέρα σας! Μέσα Σεπτεμβρίου σκεφτόμαστε με τον σύζυγό μου να πάμε διακοπές στη Χαλκιδική. Έχουμε δύο παιδιά ηλικίας 1,5 και 5 χρονών.Που μας προτείνετε να μείνουμε; Θα έχουμε στη διάθεσή μας 3-4 ημέρες και θα μας ενδιέφερε κυρίως το μπάνιο και οι χαλαρές βόλτες για φαγητό -γλυκο. Ευχαριστούμε πολύ!
Οι καλυτερες παραλιες στο 1ο ειναι στο Παλιουρι. Εκει κοντα δειτε κ διαμονη.Καλημέρα σας!Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σας!Τελικά αποφασίσαμε να πάμε διακοπές στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής,καθώς θα παμε σε μία εβδομάδα. Μπορείτε να μου προτείνετε μέρη για διαμονή?Μας άρεσε η Σανη γιατί έχει ψιλή άμμο η παραλία,κατι που θα αρέσει στα παιδιά, καθώς και τα ξενοδοχεία είναι κοντά στην παραλία αλλά είναι πολύ ακριβή η διαμονή. Υπάρχουν άλλα παρόμοια μέρη? Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!!Οι καλυτερες παραλιες στο 1ο ειναι στο Παλιουρι. Εκει κοντα δειτε κ διαμονη.
Να έχετε υπόψη σας πως οι Δυτικές παραλίες ( Θερμαϊκός) λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία έχουν θολωμενα και πράσινα νερά απ' όσο ακούω (δεν έχω προσωπική εικόνα) και εξετάζονται δείγματα για το αν υπάρχει μόλυνση και είναι ασφαλή για μπάνιο ή όχι.Καλημέρα σας!Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σας!Τελικά αποφασίσαμε να πάμε διακοπές στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής,καθώς θα παμε σε μία εβδομάδα. Μπορείτε να μου προτείνετε μέρη για διαμονή?Μας άρεσε η Σανη γιατί έχει ψιλή άμμο η παραλία,κατι που θα αρέσει στα παιδιά, καθώς και τα ξενοδοχεία είναι κοντά στην παραλία αλλά είναι πολύ ακριβή η διαμονή. Υπάρχουν άλλα παρόμοια μέρη? Ευχαριστώ πολύ!
Σας ευχαριστώ πολύ!!Να έχετε υπόψη σας πως οι Δυτικές παραλίες ( Θερμαϊκός) λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία έχουν θολωμενα και πράσινα νερά απ' όσο ακούω (δεν έχω προσωπική εικόνα) και εξετάζονται δείγματα για το αν υπάρχει μόλυνση και είναι ασφαλή για μπάνιο ή όχι.
Στις ανατολικές ακτές (Τορωναιος κόλπος) τα νερά είναι κρυστάλλινα.