Και καλά να σου στείλουν το Χριστινάκι! Πως να το κάνουμε έχει γαλλική φινέτσα και χάρη η γυναίκα!
Την Άγκελα νομίζω οτι δε θέλεις να δεις μπροστά σου!
Η πιστωτική χρησιμεύει στην ενοικίαση σαν εγγύηση. Αν δεν έχεις πιστωτική δεν πέρνεις αυτοκίνητο έστω κι αν έχεις μια βαλίτσα ευρώ.
Με την επιστροφή του αυτοκινήτου πληρώνεις σε μετρητά ή με την πιστωτική ( όπως γουστάρεις δηλαδή). Αν χρωθείς διπλά είναι φανερό πως είναι λάθος κάποιου υπάληλου. Τώρα αν μας πάρει τα μετρητά ο υπάληλος και δεν πάρουμε απόδειξη ...φταίμε εμείς.
Στο θέμα του ρεζερβουάρ , επειδή δεν μπορούν να τσεκάρουν αν είναι μισογεμάτο ψιλογεμάτο ή κάτι τέτοιο...................παρατήρησα πως κάνουν το εξής.
Σε ρωτάει είναι γεμάτο??? του λες ΝΑΙ είναι , τσεκάρει την βελόνα και γράφει ΟΚ. Αν πεις σχεδόν γεμάτο , τσεκάρει πάλι την βελόνα και σε χρεώνει σχεδόν μισό ντεπόζιτο. Αυτά είναι γραμμένα με ψιλά γράμματα στο συμβόλαιο που υπογράφουμε πέρνωντας το αμάξι.
Έχω πληρώσει 2 φορές μισα ντεπόζιτα και πήρα το μαθημά μου. 30~50 χλμ μακριά από το σημείο παράδοσης φροντίζεις να φουλάρεις στα σίγουρα -διότι δεν βρίσκεις πάντα βενζινάδικο κοντά στο αεροδρόμιο - το παραδίδεις και δεν πρόκειτε ποτέ να ανακαλύψουν πως λείπουν 30 χλμ βενζίνης
Επίσης μέσω της πιστωτικής πληρώνονται και όποια ηλεκτρονικά διόδια περάσεις χωρίς να πληρώσεις . Η εταιρεία διοδίων χρεώνει την εταιρεία ενικοίασης και αυτοί με την σειρά τους εσένα που εν το μεταξύ έχεις επιστρέψει σπίτι σου εδώ κι ένα μήνα
ΥΓ. Έπαθα και το τελευταίο μιας και δεν γνώριζα την ύπαρξη των διοδίων:roll: