• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χαιρετώ όλους τους συνταξιδιώτες του πλανήτη μας

Biko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Γεια χαρά σε όλους.
Είμαι νέο μέλος στην παρέα και μανιώδης ταξιδευτής (τα περιορισμένα έσοδα μου τα ξοδευώ κυρίως στα ταξίδια). Θα χαρώ λοιπόν να μοιραστώ με τη μεγάλη παρέα μας τις εμπειρίες μου αλλά και να δανειστώ από τις δικές σας. Πιστεύω ότι πραγματικά "πλούσιος'' είναι αυτός που μαθαίνει μέσα από τα ταξίδια του.
Γεια χαρά και πάλι.:D

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλως ορισες Biko!
συμπληρωσε και το χαρτη σου να δουμε που θα μας φανεις χρησιμος.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες!καλά ταξίδια εύχομαι και θα χαρούμε ν'ανταλλάσουμε εντυπώσεις και πληροφορίες!

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες στη παρέα μας!
Ότι και να πείς εδώ για τα ταξίδια σε καταλαβαίνουμερ, όλα τα λεφτά εκεί!!!! :D

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Δικος μας εισαι κι εσυ! Welcome! Τον χαρτη σου και γρηγορα!!!!

Biko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Νομίζω ότι το σπουδαιότερο που έχουμε να ανταλλάξουμε σ' αυτό το forum είναι όλα αυτά τα μικρά μυστικά που γευτήκαμε στα ταξίδια μας (ένα καλό ρεστοράν, ένα συμπαθητικό μπαράκι, μια λιγότερο "φωτισμένη" γωνιά που ανακαλύψαμε...). Αυτά εξάλλου κάνουν το ταξίδι μας ενδαφέρον, αυτά μας μένουν πιο πολύ στη μνήμη και ανακαλούνται πιο συχνά. Αυτά τα μικρά tips!;)

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Kαλως μας ηρθες Βικο.....:welcome2:

varioAthens

Member
Καλωσόρισες biko!!! :)
Εύχομαι, παρά τα περιορισμένα οικονομικά σου όπως λες, να ταξιδέψεις πάααρα πολύ!!!

dmdoc

Member
Γεια χαρά σε όλους.
Είμαι νέο μέλος στην παρέα και μανιώδης ταξιδευτής (τα περιορισμένα έσοδα μου τα ξοδευώ κυρίως στα ταξίδια). Θα χαρώ λοιπόν να μοιραστώ με τη μεγάλη παρέα μας τις εμπειρίες μου αλλά και να δανειστώ από τις δικές σας. Πιστεύω ότι πραγματικά "πλούσιος'' είναι αυτός που μαθαίνει μέσα από τα ταξίδια του.
Γεια χαρά και πάλι.:D
Καλως ηρθες κ απο εμενα(εισαι κατατι νεοτερος απο εμενα στο forum).Οι πληροφοριες σου απο το Μιλανο θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμες γιατι σκοπευω να το οργανωσω στο πολυ κοντινο μελλον.Οσο για τα χρηματα,μην ανυσηχεις.......ποτε δεν ειναι αρκετα!!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom