29 Μαρτίου 2009 #2 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 221 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Χαιρομαστε που σε εχουμε στην παρεα μας και ελπιζουμε να ακουσουμε τις ιστοριες σου!
29 Μαρτίου 2009 #4 N nickbit New Member Μηνύματα 3 Likes 0 Έχω μία ιστορία για το Πούκετ με το τσουνάμι το Δεκέμβριο του 2004 εάν ενδιαφέρει...
29 Μαρτίου 2009 #5 go2dbeach Member Μηνύματα 6.032 Likes 9.898 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Οτι εχει σχεση με ταξιδιωτικη ιστορια μας ενδιαφερει! Ησουνα στο Πουκετ οταν χτυπησε το τσουναμι?
29 Μαρτίου 2009 #6 N nickbit New Member Μηνύματα 3 Likes 0 go2dbeach said: Οτι εχει σχεση με ταξιδιωτικη ιστορια μας ενδιαφερει! Ησουνα στο Πουκετ οταν χτυπησε το τσουναμι? κλικ για όλη την παράθεση... Ναι κοντά στην Patong Beach...
go2dbeach said: Οτι εχει σχεση με ταξιδιωτικη ιστορια μας ενδιαφερει! Ησουνα στο Πουκετ οταν χτυπησε το τσουναμι? κλικ για όλη την παράθεση... Ναι κοντά στην Patong Beach...
29 Μαρτίου 2009 #7 dik-7 Member Μηνύματα 1.530 Likes 2.148 Επόμενο Ταξίδι Θα δειξει! Ταξίδι-Όνειρο Νησια μπορα μπορα nickbit said: Ναι κοντά στην Patong Beach... κλικ για όλη την παράθεση... και από εμένα. Καλά ταξίδια και φυσικά αναμένουμε να ακούσουμε την ιστορία σου.
nickbit said: Ναι κοντά στην Patong Beach... κλικ για όλη την παράθεση... και από εμένα. Καλά ταξίδια και φυσικά αναμένουμε να ακούσουμε την ιστορία σου.
29 Μαρτίου 2009 #8 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom καλωσορισες και απο μενα και να ξερεις ...ειμαστε ολο αυτια!!!!καλατ ταξιδια να εχεις!
29 Μαρτίου 2009 #9 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.491 Likes 17.830 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Καλώς ήρθες. Ασφαλώς και μας ενδιαφέρει η Ιστορία σου από το τσουνάμι.