• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χαιρετώ την παρέα

Notorious

New Member
Γεια σας παιδια χαιρομε που ειμαι κοντα σας ειναι πολυ χρησιμο το forum σας και εχω βρει αρκετες πληροφοριες.Και εχω και καποιες ακομα που αμα μπορει καποιος και εχει την ευγενει καλοσυνη να μου της λυσει.
Ειμαι 19 χρονων και βρησκομαι στο 1ο εξαμηνο,σπουδαζω μαγειρικη.
Σκευτομαι με το που τελειωσω να μεταναστευσω καπου,1η μου επιλογη ειναι οι ΗΠΑ.
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος καποιον φιλο ο οποιος να εργαζεται ως μαγειρας στην Αμερικη.Κατα ποσο ειναι ευκολο καποιος τελειωφητος σχολης Μαγειρικης (πρωτα ο Θεος) χωρις καποια ιδιαιτερη εμπειρια να βρει δουλεια και να εργαστει αν δηλαδη υπαρχουν κενες θεσεις εργασιας πανω σε αυτο το επαγγελμα.
Παρεπιπτοντως δεν εχω συγγενης Α βαθμου στην Αμερικη
και εχω συζητηση με ατομα που εργαζοντουσαν στις ΗΠΑ και μου ειπαν εναν τροπο και τον σκευτομαι σοβαρα...
Ο τροπος ειναι να πας ως τουριστας που μπορεισ να μεινεις 180 μερες και να παντρευτεις εκει περα και να παρεις Αμερικανικη υπηκοοτητα και επισης οτι το Las Vegas ειναι ενας καλος προορισμος για να το πραγματοποιησεις αυτο γιατι απ'οτι ξερω μπορεις να παντρευτεις και μεσα στην μερα
Ευχαρηστω εκ τον προτερων
και αμα μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτα που ρωταω μιας και θελω να παω απο μικρο παιδι ευχαρηστω και παλι!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
αγαπητέ νοτόριε καλώς όρισες στην παρέα μας.
το νεαρόν της ηλικίας σου,σου επιτρέπει να κάνεις όλα αυτά τα όνειρα.
όταν λες να σε βοηθήσουμε,τι ενοείς???να σου βρούμε νύφη???:haha::haha:
κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ για μετανάστευση στην Αμερική και θα βρείς αρκετές απαντήσεις στα ερωτήματά σου.

karfitsa

Member
Νοτοριε,καλως ηρθες,στην παρεα μας.
Ευχομαι να τελειωσεις τη σχολη σου και να μπορεσεις να ασχοληθεις επαγγελματικα με αυτο που αγαπας!Οσο για την λυση που σου βρηκαν οι φιλοι σου,σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη,γιατι να ειναι και η πιο ευκολη?Που θα βρεις τη γυναικα που θα σε παντρευτει?Εσυ βρηκες την εκκλησια πριν...την νυφη!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες. Κατ'αρχην εισαι μικρος για γαμο(μιλαει η μαμα τωρα) Κατα δευτερον εχω μια ξαδελφη που ενδιαφερεται αλλα δεν ειναι αμερικανιδα. Οποτε δεν παιρνεις την αμερικανικη υπηκοοτητα. Αν θελεις μπορεις να παρεις την ποντιακη (μιλαει η ποντιακη μου καταγωγη τωρα)

Notorious

New Member
ευχαρηστω παιδια για το καλωσορισμα
ψαχνω ολες τις πιθανες λυσεις οπως προειπα την μεταναστευση την σκευτομαι εδω και καιρο.
το καλο ειναι οτι ειμαι ο ιδιος μεταναστεις εδω στην ελλαδα 15 χρονια και ξερω τη εστι μεταναστευση.
θα ηθελα να μου επιβεβαιωσετε αμα ισχυει αυτο για τον γαμο γιατι ειναι μια καλη λυση να φυγεις.
και η αλλη λυση μου ειναι να παω ως τουριστας να αναζητησω για δουλεια.Και αμα βρω κατι και απο κει και περα να κινηθει ο εργοδοτης μου με τα χαρτια για να παω με πρασινη καρτα εργασιας
θα ηθελα τις γνωμες σας και αμα μπορει να μου πειτε και αλλες πιθανες επιλογες που θα μπορουσα να ακολουθησω
Κυριος θελω να παω διοτι στο επαγγελμα που θα ακολουθησω εχει πολλα πραγματα να δεις και να μαθεις.ειμαι απο τους ανθρωπους που θελω να μαθαινω συνεχεια και ειναι πρωταρχικος μου στοχος αυτος.Και επισης για τον τροπο ζωης που εχουν και την ολη φιλοσοφια.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το ενδεχομενο να συνεχισεις εκει τις σπουδες σου το εχεις σκεφτει;;; Δε ξερω ποσο ευκολο μπορει να ειναι αλλα και ο γαμος δε μου φαινεται η καταλληλη λυση!!! Αν ειναι ετσι πρεπει να αρχισεις απο τωρα να "αλληλογραφεις" με μια Αμερικανιδουλα για να εχει και ενα υποβαθρο η σχεση σας και οταν πας εκει την παντρευεσαι....Γιατι στις 180 μερες που αναφερεις και να την βρεις και να την καταφερεις να σε παντρευτει κομματακι δυσκολο μου φαινεται...Εκτος πια αν παντρευονται τοσο ευκολα, τι να πω!! Παντως μεταξυ μας και σοβαρα τωρα, σιγουρα υπαρχουν και αλλοι τροποι.... Αφου το θες τοσο πολυ ψαξτο λιγακι καλυτερα και μην ακουω για γαμους απ'τα 21 γιατι τρελαινομαι.......

Notorious

New Member
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω το οικονομικο υποβαθρο για να συνεχησω τις σπουδες μου εκει. συγγενης κτλ εχω κατι μακρηνους αλλα δεν με ανησυχει αυτο, το θεμα ειναι να παω και να μπορω να εργαστω νομιμα και να ζησω με αξιοπρεπεια αυριο που θα παω αθηνα θα περασω μια βολτα απο την πρεσβεια να παρω μερικες πληροφορειες
Το ψαχνω απο τωρα για να ειμαι 100% ετοιμος αμα πρωτα ο θεος μεταναστευσω για τις ΗΠΑ
Και ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενος για το που παω να μεταναστευσω μιας και οπως ειπα το σκευτομαι χρονια και τα εχω λαβει ολα υποψην το μονο που μου μενει ειναι τα χαρτια

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω το οικονομικο υποβαθρο για να συνεχησω τις σπουδες μου εκει. συγγενης κτλ εχω κατι μακρηνους αλλα δεν με ανησυχει αυτο, το θεμα ειναι να παω και να μπορω να εργαστω νομιμα και να ζησω με αξιοπρεπεια αυριο που θα παω αθηνα θα περασω μια βολτα απο την πρεσβεια να παρω μερικες πληροφορειες
Το ψαχνω απο τωρα για να ειμαι 100% ετοιμος αμα πρωτα ο θεος μεταναστευσω για τις ΗΠΑ
Και ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενος για το που παω να μεταναστευσω μιας και οπως ειπα το σκευτομαι χρονια και τα εχω λαβει ολα υποψην το μονο που μου μενει ειναι τα χαρτια
Σαν να βλεπω μια πιο ωριμη σκεψη απο αυτη του γαμου....:)
Ριξε μια ματια και σ'αυτο και σου ευχομαι να τα καταφερεις....

http://www.travelstories.gr/%E2%FC%...ED%DE-%F3%F4%E7%ED-%E1%EC%E5%F1%E9%EA%DE.html

Notorious

New Member
Σαν να βλεπω μια πιο ωριμη σκεψη απο αυτη του γαμου....:)
Ριξε μια ματια και σ'αυτο και σου ευχομαι να τα καταφερεις....

http://www.travelstories.gr/%E2%FC%F1%E5%E9%E1-%E1%EC%E5%F1%E9%EA%DE/36551-%EC%FC%ED%E9%EC%E7-%E4%E9%E1%EC%EF%ED%DE-%F3%F4%E7%ED-%E1%EC%E5%F1%E9%EA%DE.html
καλα αυτο για τον γαμο το ανεφερα σαν πιθανη λυση μιας και δεν την ειχα
ξαναδιαβασει καπου απλα διατυπωθηκε λανθασμενα απο δικο μου λαθος .σε ευχαρηστω πολυ;)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Το ενδεχομενο να συνεχισεις εκει τις σπουδες σου το εχεις σκεφτει;;; Δε ξερω ποσο ευκολο μπορει να ειναι αλλα και ο γαμος δε μου φαινεται η καταλληλη λυση!!! Αν ειναι ετσι πρεπει να αρχισεις απο τωρα να "αλληλογραφεις" με μια Αμερικανιδουλα για να εχει και ενα υποβαθρο η σχεση σας και οταν πας εκει την παντρευεσαι....Γιατι στις 180 μερες που αναφερεις και να την βρεις και να την καταφερεις να σε παντρευτει κομματακι δυσκολο μου φαινεται...Εκτος πια αν παντρευονται τοσο ευκολα, τι να πω!! Παντως μεταξυ μας και σοβαρα τωρα, σιγουρα υπαρχουν και αλλοι τροποι.... Αφου το θες τοσο πολυ ψαξτο λιγακι καλυτερα και μην ακουω για γαμους απ'τα 21 γιατι τρελαινομαι.......
αυτό που σου λέει η italitsa είναι το καλύτερο, ιδίως τώρα που η επικοινωνία είναι εύκολη. Ξέρω άτομο (οικογενειάρχης τώρα και ζει στην Αμερική) , έκανε γνωριμία με αμερικανίδα μαθήτρια που είχαν έλθει με το σχολείο τους στην Αθήνα, συνέχισαν με αλληλογραφία και κατάληξαν σε γάμο όταν πήγε για δουλειά στην Philla..

εγώ σε στέλνω μάγειρα στα κρουαζιερόπλοια όπου θάχεις πολλές αλλαγές εικόνων. κι από νύφες.... το ίδιο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως δεν ειναι τοσο δυσκολος ο γαμος στην Αμερικη οσο φαινεται. Εχω δυο γνωστους που παντρευτηκαν (οχι μεταξυ τους, διαφορετικες περιπτωσεις) σε διαστημα μολις λιγων μηνων. Δεν ειναι βεβαια και λυση.
Παιξε και στη λοτταρια (ελπιζω να εχεις βγαλει λυκειο), ισως φανεις τυχερος. Στην πρεσβεια νομιζω δεχονται μεχρι 12 το μεσημερι κοινο. Αν πας αργοτερα θα φας πορτα.
Αφου ειναι ονειρο σου προσπαθησε να το κανεις πραγματικοτητα, ακομα κι αν στο τελος φας τα μουτρα σου. Εισαι πολυ μικρος κι εχεις το χρονο να διορθωσεις τα πραγματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom