• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χαιρετισμός νεο μέλος

CRISTI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κοστέρα Αμαλφιτάνα Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γειά σας. Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ αν και το διαβάζω και ενημερώνομαι αρκετό διάστημα τώρα. Μου αρέσουν τα ταξίδια και έχω επισκεφθεί αρκετές χώρες στην Ευρώπη. Σκοπεύω να ταξιδέψω στην Ιταλία με αυτοκίνητο και να επισκεφθώ την Νάπολη αλλά δεν ξέρω εάν είναι καλύτερα να μείνω στην πόλη ή στην ευρύτερη περιοχή π.χ. Σαλέρνο, Σορέντο κ.λ.π. Γνωρίζει κάποιος κάποιο καλό ξενοδοχείο στην περιοχή?

skoumpi

Member
Καλως ήρθες! Καλά να περάσετε ελπίζω να μη ¨ πέσετε" πάνω σε κανένα καύσωνα μόνο!

michalism1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Dubai & Abu Dhabi
Ταξίδι-Όνειρο
Σύδνευ
Πάμε Νοέμβριο οπότε λίγο δύσκολο να πέσουμε σε καύσωνα. Μου έχουν πει ότι τότε είναι πολύ καλή εποχή και χωρίς πολύ κόσμο! Εάν δεν χαθούμε στο δρόμο και καταφέρουμε να φτάσουμε από Μαϊάμι στο Ορλάντο, τότε πιστεύω να περάσουμε πολύ καλά

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πάμε Νοέμβριο οπότε λίγο δύσκολο να πέσουμε σε καύσωνα. Μου έχουν πει ότι τότε είναι πολύ καλή εποχή και χωρίς πολύ κόσμο! Εάν δεν χαθούμε στο δρόμο και καταφέρουμε να φτάσουμε από Μαϊάμι στο Ορλάντο, τότε πιστεύω να περάσουμε πολύ καλά
Μηπως εχεις μπερδεψει λιγο τα μπουτια σου; Μηπως γραφεις σε ασχετο τοπικ; Μηπως σε βαρεσε η ζεστη;

michalism1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Dubai & Abu Dhabi
Ταξίδι-Όνειρο
Σύδνευ
συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες τα λάθη...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom