ναι εγώ μόνο εορτάς και αργίας.......:xmas_cheesygrin:.. καθε γιορτη εμφανιζεται η κυρια ειδες????
:xmas_lol:α...οσο για το αλλο.. στα.Καρανου ταβερνα Φωτης..:xmas_razz:.
ναι εγώ μόνο εορτάς και αργίας.......:xmas_cheesygrin:.. καθε γιορτη εμφανιζεται η κυρια ειδες????
:xmas_lol:α...οσο για το αλλο.. στα.Καρανου ταβερνα Φωτης..:xmas_razz:.
καλά το είπα πως θα γίνει χαμός..........σ ευχαριστώγια σενα καλε μου Αντωνη εχω και αλλη γνωριμια!
τον φιλο μου τον ναυτικο που σου ελεγα,θα ειναι και αυτος στο μαγαζι την Κυριακη!
εχουμε να ακουσουμε πολλες ιστοριες παλι!!!!!!!!
κατά τα άλλα λέει για μέναΕλα μου ντε ??? :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
πολύ με συγκίνησε η συγκίνηση σου.Eιμαι πολύ συγκινημένη που οι μέρες πλησιάζουν δύο μείνανε και θα δώ τους φίλους μου!!
Εύη πρέπει να κανονίσεις το πιο σημαντικό απο όλα...
Ασε το μενού..τρώμε οτι ναναι!!:xmas_mrgreen:
πρώτον.κοίτα να μπορούμε να καπνίζομε οι άρρωστοι...
δεύτερον.εξήγησε στον καταστηματάρχη οτι θα φέρω και το σπλάχνο μου..γιατί τελευταία έχει σαλτάρει και δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα απο την μηνιαία απουσία μου..
αν φέρει αντίρρηση πές μου να βάλω κανένα μέσον..τον νομάρχη,τον καντηλανάφτη,εν ανάγκη τον Μητσοτάκη..:xmas_eek:
αφού δεν φάνηκε κανένα νούμερο απο πανω να μας τιμήσει,θα φέρομε εμείς ένα καινούριο νούμερο...σημειώστε Σ.
Αυτά Εύη μου,το μόνο άγχος που εμεινε είναι άν ...θα μου φουσκώσει ή δεν θα φουσκώσει!!!:xmas_cheesygrin:
Ευχαριστώ θερμά
Renata.
Εδω δεν αναλαμβανω εγω αλλα η Ευα......την εμπιστευομαι απολυτα......εγω θα εχω τη φωτογραφηση !!Eιμαι πολύ συγκινημένη που οι μέρες πλησιάζουν δύο μείνανε και θα δώ τους φίλους μου!!
Εύη πρέπει να κανονίσεις το πιο σημαντικό απο όλα...
Ασε το μενού..τρώμε οτι ναναι!!:xmas_mrgreen:
Δεν νομιζω οτι θα υπαρχει προβλημα......αθανατο μεσον.....ακομα και στη κοπη πιτας !!!πρώτον.κοίτα να μπορούμε να καπνίζομε οι άρρωστοι...
δεύτερον.εξήγησε στον καταστηματάρχη οτι θα φέρω και το σπλάχνο μου..γιατί τελευταία έχει σαλτάρει και δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα απο την μηνιαία απουσία μου..
αν φέρει αντίρρηση πές μου να βάλω κανένα μέσον..τον νομάρχη,τον καντηλανάφτη,εν ανάγκη τον Μητσοτάκη..:xmas_eek:
Δυστιχως δεν θα εχουμε guest star :xmas_sad::xmas_sad::xmas_sad: και το θελαμε τοσο πολυ !!! Λες να κακοπερασε η varsa και η ΕΡΣΗ και εξαφανιστηκαν και οι υπολοιποι ???? αρχιζω να ανησυχω !!!!αφού δεν φάνηκε κανένα νούμερο απο πανω να μας τιμήσει,θα φέρομε εμείς ένα καινούριο νούμερο...σημειώστε Σ.
Παρακαλω θερμαΑυτά Εύη μου,το μόνο άγχος που εμεινε είναι άν ...θα μου φουσκώσει ή δεν θα φουσκώσει!!!:xmas_cheesygrin:
Ευχαριστώ θερμά
Renata.
Ευη :xmas_wink:
ναι κατέβασε google map έτσι για να γουστάρομε!!,
ξερετε ολοι που θα ερθετε?η' να δωσω περισσοτερες πληροφοριες?
Δώσε πληροφορίες :xmas_rolleyes:ξερετε ολοι που θα ερθετε?η' να δωσω περισσοτερες πληροφοριες?