georgeant
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip B. Αμερική
It's a dealΑλλάζω μόνο για καλοκαίρι αν θες
It's a dealΑλλάζω μόνο για καλοκαίρι αν θες
Ελπίζω μέχρι να τελειώσω την ιστορία να σ'εχω καταφέρει να βγάλεις τα δύο "??" απο το Λονδίνο που έχεις για επόμενο ταξίδι.Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου!!
Δεν έχω πάει ακόμη Λονδίνο για τους ίδιους ακριβώς λόγους που περιέγραψες στην εισαγωγή σου...
Το φωτογραφικό σου υλικό όμως με κάνει να αναθεωρώ την εντύπωση που είχα για την πόλη.
Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!
Πολύ χαίρομαι! Αν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει με τον κόσμο του Harry Potter τότε θα πάθουν πλάκα. Trust me! Το Studio Tour είναι πολύ μεγάλο, αυτές είναι μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες μόνο.Ανέβασες πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μου για το Λονδίνο!! Έχω αρχίσει ήδη να το αγαπώ!
Και με τα παραμυθένια σκηνικά των studios της Warner Bros ανέβασες κατά μία μέρα τον ελάχιστο χρόνο παραμονής στην πόλη...
Δεν μπορώ να φανταστώ τον ενθουσιασμό των παιδιών μου που μεγάλωσαν με τα βιβλία και τις ταινίες του Harry Potter! Εδώ εγώ ενθουσιάστηκα μόνο με τις φωτογραφίες σου!!!
Περίπου ναι, γύρω στο 6ωρο.Ο γιος μου 20 ετών, φοιτητής πλέον, είχε τρέλα με τον μαγικό κόσμο του Harry Potter ! Έχει διαβάσει όλη τη σειρά των βιβλίων, έχουμε δει όλες τις ταινίες στον κινηματογράφο και σε dvd (ν φορές!) και φυσικά έχουμε και το γνήσιο μαγικό ραβδί του!!!
Η δε κόρη μου, πιο μικρή ενθουσιάστηκε με τις ταινίες, αλλά δεν τόλμησε να διαβάσει τα ογκώδη βιβλία της σειράς...
Να υπολογίζω ότι απαιτείται ένα εξάωρο τουλάχιστον με τις μετακινήσεις για την απόδραση στα στούντιο;