• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φωτογραφική μηχανή σε χειραποσκευη

iamevridiki

New Member
Καλημέρα travellers. Καλώς σας βρήκα.
Έχω μια ερώτηση για εσάς.
Σε 3 βδομάδες πετάω για Σκωτία με easyjet. Έχω κλείσει οικονομική θέση(μια χειραποσκευη) μπορώ να βάλω μέσα την dslr φωτογραφική μου μηχανή; Σε περίπτωση που μου ζητήσουν να παραδώσω την βαλίτσα μπορώ να πάρω την φωτογραφική μαζί μου χωρίς να θεωρηθεί επιπλέον χειραποσκευη;

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
Τελικά τι έκανες με την dslr σου?Ήταν σαν 2η χειραποσκευή ή όχι?Και γω αυτή την απορία έχω διότι πρόκειται να ταξιδέψω Μόντρεαλ τον Σεπτέμβρη.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Κάπου στους όρους της easyJet λέει ότι μπορείς να μεταφέρεις χωρίς χρέωση στην καμπίνα μια τσάντα από τα καταστήματα του αεροδρομίου. Οπότε πάρε μία άδεια σακούλα από κάποιο κατάστημα, βάλε μέσα τη dslr και προσποιήσου ότι κουβαλάς κουτί με σοκολατάκια.

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
Χαχαχαχα,θα διαβάσω τους όρους με τις αεροπορικές που ταξιδεύω και θα δω...☺
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!
(Ήμουν σίγουρος 1000% ότι δεν θα μου απαντούσες αμέσως ☺☺☺)

oasisAthens

Member
Εγώ με easyjet πάντως παιδιά (2 ταξίδια) και με aegean δεν έχω αντιμετωπισει ποτέ πρόβλημα με το backpack που έχω για την dslr ακι είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από σχολική τσάντα. Πάντα με μια βαλίτσα καμπινας συν το backpack. Απλώς φρόντισε α χωράει κάτω από το κάθισμα σε περίπτωση που σου ζητηθεί να την τοποθετήσεις εκεί.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Πριν από δύο μέρες στο αεροδρόμιο της Βενετίας (easyjet) πολλοί επιβάτες υποχρεώθηκαν να βάλουν τις τσάντες ώμου στη χειραποσκευή τους. Δεν πρόσεξα βέβαια αν υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση για τις τσάντες φωτογραφικού εξοπλισμού.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom