whoknows
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο φεγγαρι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο κεντρο της Γης
Τυχερή η Έφη, κι εγώ έβλεπα παρόμοια, αλλά μόνο στην τηλεόραση ρε φίλε. Εδώ έχουμε live μετάδοση, δείτε το πριν το κατεβάσουν!
Κατι τετοια διαβαζει η συντροφος μου και σκεφτεται να ακυρωσει το ταξιδι! (Σιγα μη της περασει).Φίλος που επέστρεψε χτές απο Αυστραλία (ήταν 20 ημέρες στη περιοχή του Σίδνευ και σε μια τουριστική περιοχή με ωραία παραλία ... δεν θυμάμαι το όνομα της @#$%% δυστυχώς γεράματα ) λέει πως ειλικρινά η καταστάση είναι δραματική, πραγματική κόλαση δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο και δυστυχώς πνέουν και δυνατοί άνεμοι συνέχεια. Τωρα αν υπάρχει σκοπιμότητα ή όχι πισω απο τις φωτιές δεν ξέρω αλλά σίγουρα ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι οικολογικές ΜΚΟ που δεν αφήναν εδω και χρόνια τις ελεγχόμενες καύσεις για αντυπιρικές ζώνες. Μόνο αν βρέξει για ημέρες θα σταματήσουν αυτές οι φωτιές.
Την Τριτη, καταρχας κοντα στη γειτονια σου και συνεχεια Σιδνευ. Εχουμε μιλησει πριν τις γιορτες.Στη Μελβούρνη όχι, αν και περιμένω να δω πώς θα πάει το πράγμα σήμερα και αύριο, αλλά νομίζω ότι γενικά είμαστε ΟΚ. Δε ξέρω όμως τι γίνεται στο Σύδνεϋ, σε ποιο μέρος ταξιδεύετε και πότε;
Α ναι, δε θυμόμουν τις ημερομηνίες.Την Τριτη, καταρχας κοντα στη γειτονια σου και συνεχεια Σιδνευ. Εχουμε μιλησει πριν τις γιορτες.