• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Φτηνά Χριστούγεννα Ευρώπη - Βαλκάνια

doraki26

Member
Παιδιά ενδιαφέρομαι τα Χριστούγεννα να πάω ενα 3μερο η 4μερο καπου κοντά σκεφτόμουν για Βαλκάνια που είναι φτηνότερα. Έχει κανείς καμία ιδέα που μπορεί να είναι σχετικά φτηνά? Όλοι διαφημίζουνε το Μπάνσκο και από εκεί και πέρα Γερμανία.. Επίσης θέλω να ρωτήσω σε ποιες χώρες δεν ζητάνε για να περάσεις τα σύνορα διαβατήριο, γιατί για Τουρκία από ότι έχω ακούσει ζητάνε..

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Όποιος σου είπε για διαβατήριο στην Τουρκία κάνει λάθος.

Εσύ τι θέλεις να κάνεις; Πόλη, χιονοδρομικό, βουνά, αξιοθέατα, τι ακριβώς; Προσδιόρισέ το λίγο και κάτι θα βρεθεί.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Το Μπάνσκο είναι ένα χιονοδρομικό και το χωριό απ'οτι λένε δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.Εκτός αν είσαι του σκι.

Την Γερμανία άστην γιατί και Βαλκάνια δεν είναι και δεν ανοίκει στην οικονομική κατηγορία που θες.

Επίσης θες κάτι με γκρουπ?Θες οδικώς με αυτοκίνητο?Με λεωφορείο γραμμής?αεροπορικά?Από Βαλκάνια τις γιορτές θα προτιμούσα Ρουμανία.

doraki26

Member
Όποιος σου είπε για διαβατήριο στην Τουρκία κάνει λάθος.

Εσύ τι θέλεις να κάνεις; Πόλη, χιονοδρομικό, βουνά, αξιοθέατα, τι ακριβώς; Προσδιόρισέ το λίγο και κάτι θα βρεθεί.
οτιδηποτε αν και για χιονοδρομικο δεν πολυτρελαινομαι...κοιταζα για οδικως καποια στιγμη κωνσταντινουπολη σε εκδρομες κ γραφει ελεγχος διαβατηριων στα συνορα!!

για 2 ατομα κοιταμε τωρα το πως θα παμε αναλογα το budget μας αν βγαλει η ryanair καμια προσφορα μας βλεπω για αεροπορικα!!! αλλιως μετα οδικως.. η ρουμανια ειναι καλη?? δεν εχω ιδεα!!! και με γκρουπ κανενα προβλημα!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δεν χρειάζεσαι διαβατήρια για Κων/πολη και έχει οικονομικά πακέτα αν θες να πας με γκρουπ και ζητάς ευκολία.

Η Ρουμανία δεν έχει οικονομικά αεροπορικά οπότε πας οδικώς με λεωφορείο και είναι 100 με επιστροφή από Θεσ/νικη αλλά πολλες ώρες δρόμος.Το ιδανικό για την Ρουμανία είναι κάποια πόλη της Τρανσιλβανίας.Έχει και γραφεία που κάνουν εκεί εκδρομές.Ψάξτο.

Αν θες για Χριστούγεννα δες τώρα αεροπορικά με την Ryanair αλλιώς ξέχνα φτηνά εισιτήρια.Όλο και θα ανεβαίνουν μέχρι τις γιορτές.Ενδεικτικά από Θεσ/νικη για Βέλγιο εκείνες τις μέρες έχει 140ευρώ.Από Αθήνα γύρω στα 170.Την Ρώμη την έχει 95 με 105€.

Last edited:

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
οτιδηποτε αν και για χιονοδρομικο δεν πολυτρελαινομαι...κοιταζα για οδικως καποια στιγμη κωνσταντινουπολη σε εκδρομες κ γραφει ελεγχος διαβατηριων στα συνορα!!

για 2 ατομα κοιταμε τωρα το πως θα παμε αναλογα το budget μας αν βγαλει η ryanair καμια προσφορα μας βλεπω για αεροπορικα!!! αλλιως μετα οδικως.. η ρουμανια ειναι καλη?? δεν εχω ιδεα!!! και με γκρουπ κανενα προβλημα!
αν και ειμαι τρελαμενη με Κωνσταντινουπολη θα σου ελεγα να μην πας Χριστουγεννα... αν πας τις μερες της πρωτοχρονιας ειναι οκ...αλλα Χριστουγεννα δεν λεει....δεν εχει καμμια χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα Εκει πας με ταυτοτητα νεου τυπου κανενα προβλημα.

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Εχω παει Χριστουγεννα Κων/πολη και ηταν χαλια.Ισως γι αυτο να μην μου αρεσε.Παντως για Χριστουγεννα ανμεσα σε Βουδαπεστη και Κων/πολη ειναι μερα με νυχτα

mourohavlos

Member
Αν δε σε ενδιαφέρει να έχει Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα κι επέλεξες τη συγκεκριμένη περίοδο λόγω μαζεμένων αργιών κλπ. η Κωνσταντινούπολη μια χαρά είναι...
Αρκετά οικονομική (από Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) και οι τιμές των ξενοδοχείων είναι καλές, καθώς δεν αποτελεί κατεξοχήν Χριστουγεννιάτικο προορισμό (κατά βάση λόγω θρησκείας). Για Πρωτοχρονιά αλλάζουν τα πράγματα βέβαια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom