dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Και κατα μέσο ορο η καθημερινη επισκεψιμοτητα σε μελη και μη μελη ποια είναι; εαν δεν βαζω δυσκολα.
Πολλοί από μας βρίσκουν όσες πληροφορίες θέλουν σε έναν αποστειρωμένο συναισθηματικά ταξιδιωτικό οδηγό του εμπορίου. Στο φόρουμ μπάινουν για το βίωμα του ταξιδιού και τη συναισθηματική εμπειρία του ταξιδιώτη. Εγώ κάνω και χαβαλέ ενίοτε.β. Να διαγραφούν από ταξιδιωτικές ιστορίες μηνύματα μη πληροφοριακό περιεχόμενο. Αλλά καθώς είμαστε και μια κοινότητα με ανάγκες έκφρασης των "ηλεκτρονικών" του συναισθημάτων και όχι απλά μηχανές παραγωγής ερωτήσεων και απαντήσεων, θα πρότεινα η διαγραφή να γίνεται μετά την παρέλευση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος, πχ 6 μηνών. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα που ανακύπτει είναι το τεχνικό. Οι διαχειριστές προφανέστατα δεν έχουν την χρονική δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο για τόσο μεγάλο όγκο πληροφοριών. Ένας τρόπος που μου έρχεται στο μυαλό, χωρίς όμως να γνωρίζω αν μπορεί να υλοποιηθεί τεχνικά (δεν είμαι και προγραμματιστής χαχα), είναι να δωθεί η δυνατότητα σε κάποια αξιόπιστα μέλη του φόρουμ να διαγράφουν μηνύματα. Πιο συγκεκριμένα ένα μήνυμα να διαγράφεται σε περίπτωση που τρία από αυτά τα μέλη θα το διαγράφουν.
.
O χαβαλές κρατάει όσο η ιστορία είναι καινούρια και γίνεται κάποια κουβέντα ας πούμε. Μετά αποτελούν μάλλον άχρηστες συζητήσεις που για όποιον μπαίνει να ψάξει δεν έχουν κάνενα απολύτως νόημα.Πολλοί από μας βρίσκουν όσες πληροφορίες θέλουν σε έναν αποστειρωμένο συναισθηματικά ταξιδιωτικό οδηγό του εμπορίου. Στο φόρουμ μπάινουν για το βίωμα του ταξιδιού και τη συναισθηματική εμπειρία του ταξιδιώτη. Εγώ κάνω και χαβαλέ ενίοτε.
Κι όμως, ο ιστορικός του μέλλοντος θα βρει εκεί τις απαντήσεις για το ερευνητικό του ερώτημα: παρά τις τόσες άχρηστες πλροφορίες και του χαβαλέ ή εξαιτίας του παρήχθη τόσος αξιόλογος όγκος πληροφοριών; Μην βιάζεστε να καταδικάσετε την ελαφρότητα του είναι...O χαβαλές κρατάει όσο η ιστορία είναι καινούρια και γίνεται κάποια κουβέντα ας πούμε. Μετά αποτελούν μάλλον άχρηστες συζητήσεις που για όποιον μπαίνει να ψάξει δεν έχουν κάνενα απολύτως νόημα.
Αυτά τα μισά μέλη που δεν έχουν καθόλου μηνύματα ξέρουμε κάθε πότε ή από πότε έχουν να επισκεφθούν το φόρουμ;Όχι βέβαια. Περίπου τα μισά μέλη έχουν 0 μηνύματα απλώς.
Χμμ αυτό δεν είναι εύκολο να βγει ακόμα, το παλεύω, αλλά χοντρικά έχουμε κάτι του στυλ 1500-2000 επισκέψεις από μέλη που μπαίνουν στο σάιτ κάθε μέρα, και περίπου 5000 επισκέψεις τη μέρα από μη μέλη.Και κατα μέσο ορο η καθημερινη επισκεψιμοτητα σε μελη και μη μελη ποια είναι; εαν δεν βαζω δυσκολα.
Αυτό είναι πολύ δύσκολο να βγει, αφού για κάθε μέλος το νούμερο είναι διαφορετικό.Αυτά τα μισά μέλη που δεν έχουν καθόλου μηνύματα ξέρουμε κάθε πότε ή από πότε έχουν να επισκεφθούν το φόρουμ;
Επίσης ξέρουμε την συχνότητα επίσκεψης των άλλων μισών με τα μηνύματα;
Ναι το καταλαβαίνω αυτό.Απλά έλεγα αν υπάρχει κάποιος αριθμός ότι Χ μέλη έχουν μπεί μόνον μία φορά.Φυσικά δεν έχει και πολύ σημασία και άς μην τα θέλουμε τόσο αναλυτικά.Χμμ αυτό δεν είναι εύκολο να βγει ακόμα, το παλεύω, αλλά χοντρικά έχουμε κάτι του στυλ 1500-2000 επισκέψεις από μέλη που μπαίνουν στο σάιτ κάθε μέρα, και περίπου 5000 επισκέψεις τη μέρα από μη μέλη.
Αυτό είναι πολύ δύσκολο να βγει, αφού για κάθε μέλος το νούμερο είναι διαφορετικό.
Όχι δεν υπάρχει τέτοια καταγραφή, στη βάση καταγράφεται η τελευταία επίσκεψη νομίζω μόνο, όχι ο αριθμός των επισκέψεων κάθε μέλους.Ναι το καταλαβαίνω αυτό.Απλά έλεγα αν υπάρχει κάποιος αριθμός ότι Χ μέλη έχουν μπεί μόνον μία φορά.Φυσικά δεν έχει και πολύ σημασία και άς μην τα θέλουμε τόσο αναλυτικά.
Υποθέτω πως ένας από τους λόγους που δεν έχουμε 50 ή 100 χιλιάδες μέλη είναι ότι το Travelstories δεν ανέπτυξε ποτέ κάποια εμπορική δραστηριότητα (πχ να πουλάει αεροπορικά εισιτήρια ή κάτι τέτοιο), και άρα δεν έχει διαφημιστεί ποτέ (με την έννοια της επί πληρωμή διαφήμισης). Όσα μέλη έχουμε επομένως έχουν έρθει είτε επειδή μας βρήκαν από κάποια αναζήτηση είτε επειδή τους σύστησε το site κάποιος φίλος/γνωστός τους.Συγχαρητήρια σε όλους. Από τον διαχειριστή μέχρι το κάθε μέλος που έχει δώσει πληροφορίες.
Έχει μόνο δύο χρόνια που βρέθηκε στην google αναζήτησή μου κι έχω να πω πως αξίζουν πολλά περισσότερα στο travelstories. Ομολογώ πως περίμενα πολλά περισσότερα μέλη.